LightingDead
Altın Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
balkonda uyuyormuşum 
aynısı banada oldu gecenin körüydü falan dışarda kalmıştık ailecek komşuda uyumuştuk sabah oluncada çilingirci çağırdıkEskiden 6. katta oturuyoduk. Evin anahtarlarını unutmuştum. (Anahtardan 1 değil 3 tane vardı) Saat 12'den Akşam 9'a kadar dışarıda babamı bekledim. Babam da anahtarını kaybedince 2 gün dışarıda kaldık![]()
Bizim komşuların çoğu da tatile gitmişti :/aynısı banada oldu gecenin körüydü falan dışarda kalmıştık ailecek komşuda uyumuştuk sabah oluncada çilingirci çağırdık![]()
Asansörde kız kardeşimle oynuyoduk.Asansörü durdurdumVe kuzenimle devamlı asansörde falan oynuyorduk sonra asansör bozuldu asansörde kuzenimle hapis olduk
sonra itfayeciler geldi çıkardı bizi(gerçekdir
)
way işsizAsansörde kız kardeşimle oynuyoduk.Asansörü durdurdumAcil durum zilini bi çaldım 2 saat bağırdı
Sonra şaka olduğunu anlattım
Ama asansör çalışmadı ve itfaiye kurtardı
Gerçekten
![]()
buna benzer bi olay yaşadım ama +18 olduğundan yazmıyorum .sssben bi ara yanlış evin kapsını açmaya çalışıodum anahtar girmiodu kapı açıldı HIRSIZ VAAAAAAAAAAAAR HIRSIZ VAAAAAAAAAAAAAAR[DOUBLEPOST=1394475656,1394475614][/DOUBLEPOST]kadın da 10 yaşında çocuğu hırsız sanıyosa ne diim
iç çamaşırı görmek ?Bedende kızlar voleybol oynarken en kezban kızın iç çamaşırını gördüm (rüzgara lanet okudum) gözlerim hâlâ acır
GT-S5360 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Hayır %100 gerçekiç çamaşırı görmek ?
animelerde gördüğün bir olayı yazıyor olmayasın![]()
ne bileyim iç çamaşırı falan hep echi animelerde olduğu için .sHayır %100 gerçek
GT-S5360 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi