Çocukluğumuzdan Kalma Çocuksu Saflıklarımızı İtiraf Ediyoruz :D

Midoss

Bay Boş
En iyi cevaplar
1
Kızlar tuvaletine girmiştim :D

11 yazacağima 101 yazardım 10 + 1 = 101 :D

GT-S5360 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

K

Klood07

Ziyaretçi
Eskiden 6. katta oturuyoduk. Evin anahtarlarını unutmuştum. (Anahtardan 1 değil 3 tane vardı) Saat 12'den Akşam 9'a kadar dışarıda babamı bekledim. Babam da anahtarını kaybedince 2 gün dışarıda kaldık :D

Drag422

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Eskiden 6. katta oturuyoduk. Evin anahtarlarını unutmuştum. (Anahtardan 1 değil 3 tane vardı) Saat 12'den Akşam 9'a kadar dışarıda babamı bekledim. Babam da anahtarını kaybedince 2 gün dışarıda kaldık :D
aynısı banada oldu gecenin körüydü falan dışarda kalmıştık ailecek komşuda uyumuştuk sabah oluncada çilingirci çağırdık :D

Drag422

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Ve kuzenimle devamlı asansörde falan oynuyorduk sonra asansör bozuldu asansörde kuzenimle hapis olduk :D
sonra itfayeciler geldi çıkardı bizi :D (gerçekdir :D )

K

Klood07

Ziyaretçi
Ve kuzenimle devamlı asansörde falan oynuyorduk sonra asansör bozuldu asansörde kuzenimle hapis olduk :D
sonra itfayeciler geldi çıkardı bizi :D (gerçekdir :D )
Asansörde kız kardeşimle oynuyoduk.Asansörü durdurdum :D Acil durum zilini bi çaldım 2 saat bağırdı :D Sonra şaka olduğunu anlattım :D Ama asansör çalışmadı ve itfaiye kurtardı :D Gerçekten :S

CyberBlock

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
ben bi ara yanlış evin kapsını açmaya çalışıodum anahtar girmiodu kapı açıldı HIRSIZ VAAAAAAAAAAAAR HIRSIZ VAAAAAAAAAAAAAAR :D[DOUBLEPOST=1394475656,1394475614][/DOUBLEPOST]kadın da 10 yaşında çocuğu hırsız sanıyosa ne diim

Drag422

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
ben bi ara yanlış evin kapsını açmaya çalışıodum anahtar girmiodu kapı açıldı HIRSIZ VAAAAAAAAAAAAR HIRSIZ VAAAAAAAAAAAAAAR :D[DOUBLEPOST=1394475656,1394475614][/DOUBLEPOST]kadın da 10 yaşında çocuğu hırsız sanıyosa ne diim
buna benzer bi olay yaşadım ama +18 olduğundan yazmıyorum .sss

Midoss

Bay Boş
En iyi cevaplar
1
Bedende kızlar voleybol oynarken en kezban kızın iç çamaşırını gördüm (rüzgara lanet okudum) gözlerim hâlâ acır :(

Drag422

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Bedende kızlar voleybol oynarken en kezban kızın iç çamaşırını gördüm (rüzgara lanet okudum) gözlerim hâlâ acır :(

iç çamaşırı görmek ?
animelerde gördüğün bir olayı yazıyor olmayasın :D