Çocukluğumuzdan Kalma Çocuksu Saflıklarımızı İtiraf Ediyoruz :D

Midoss

Bay Boş
En iyi cevaplar
1
Kurban bayramında Tireye giderken (Tire: Izmir'inn bir ilçesi) amcamlari aradı ablam koyunu yüzüklerini söylediler ablam yüzuyorlarmiş dedi ben de eyvah mayomuzu almadık yüzemeceğiz :( dedim

Yine tirede kuzenim mutfağa geldi anneme ' yenge tomati versene' dedi ben de hehe o tomati değil ki totomes dedim :D

GT-S5360 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

LightingDead

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
bu eskiden olan bir olay değil bugün oldu hoca bana seslendi benim soyadımı bilmiyodu soyadımı sordu (soyadım büberci lütfen dalga geçmeyin) oğuz böbürcemi dedi :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(
edit:ve bütün sınıf kahkalara boğuldu <_<:sinirli: :creeper: ssSSSsssSSSSSSsss

seferoğlu

Marangoz
En iyi cevaplar
0
balkon camının önündeki mermerden atlayım derken az kalsın 5. kattan aşağı düsüyordum son anda annem kurtardı[DOUBLEPOST=1394512072,1394511643][/DOUBLEPOST]
bir keresinide 3-4 yaşların^_^dayken mutfağa girmiştim anneme ne yaptığını sorduğumda kadın budu yaptığını söyledi tabi kadın budunun gerçek kadın budu olduğunu sanıyordum o kadar korkmuştum ki 4-5 saat ağladığımı hatırlıyorum :lol:
Abi hepiniz çok komiksiniz

Drag422

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
kuzenim (25-30 yaşında falan) ben 5 yaşındayken oyun kartlarımı çalmıştı uyuz olmuştum hemen gittim bende onun telefonunu çaldım camdan aşşağı atmakla tehdid ettim .s

98IamLegend98

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
kuzenim (25-30 yaşında falan) ben 5 yaşındayken oyun kartlarımı çalmıştı uyuz olmuştum hemen gittim bende onun telefonunu çaldım camdan aşşağı atmakla tehdid ettim .s
afferin iyi yapmışsın peki telefonunu aşağı attınmı :D[DOUBLEPOST=1394543498,1394539635][/DOUBLEPOST]
Babam bana oyuncak tüfek aldı ve tüfekle dönüyordum,sonra gel sen talihsiz kurşun,tüfeğin dipçiğini babamın kafasına vur yar.
Aynı şeyi cam mayonez şişesi ve bowlingde devirdiğimiz şey ilede yaptım[DOUBLEPOST=1394475880,1394475811][/DOUBLEPOST]
Nasıl hikaye uydurulur örneği...
inanmazsan inanma gerçek bu.
sanki sen inanmadığında yalan oluyoda :olgun:

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
İNTERNET KAFEYE GİDİP KISAYOLLARI SİLERDİM SANIRDIM Kİ OYUNLAR SİLİNİYO :p[DOUBLEPOST=1394543738,1394543671][/DOUBLEPOST]
ibretlik
Oradaki Kısayolları Flash Belleğe Atıpta Okulda Oynamaya Çalışan Arkadaşlarım Vardı :D

98IamLegend98

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
burnumuzdaki yeşil şey varya (bazılarınız yemek yiyodur midesi bulanmasın diye sölemiyorum) işte onları çıkarmazsak kuruyo ya en sonunda kuruya kuruya burnumdan taşçak diye korkuyodum her yataktan kalktığımda yeşil şeyi çıkartırdım :D artık öyle bebelak şeyler yapmıyorum :D