- En iyi cevaplar
- 1
O da bana geldi iştene bileyim iç çamaşırı falan hep echi animelerde olduğu için .s
gerçek hayatta iç çamaşırı görme olasılığı hemde bir kezbanın .s %0.000.000.001
GT-S5360 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
O da bana geldi iştene bileyim iç çamaşırı falan hep echi animelerde olduğu için .s
gerçek hayatta iç çamaşırı görme olasılığı hemde bir kezbanın .s %0.000.000.001
Lord Of the unluck (evet unluck unlock değil)O da bana geldi işte(
GT-S5360 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Abi hepiniz çok komiksinizbir keresinide 3-4 yaşlarındayken mutfağa girmiştim anneme ne yaptığını sorduğumda kadın budu yaptığını söyledi tabi kadın budunun gerçek kadın budu olduğunu sanıyordum o kadar korkmuştum ki 4-5 saat ağladığımı hatırlıyorum
![]()
afferin iyi yapmışsın peki telefonunu aşağı attınmıkuzenim (25-30 yaşında falan) ben 5 yaşındayken oyun kartlarımı çalmıştı uyuz olmuştum hemen gittim bende onun telefonunu çaldım camdan aşşağı atmakla tehdid ettim .s
inanmazsan inanma gerçek bu.Babam bana oyuncak tüfek aldı ve tüfekle dönüyordum,sonra gel sen talihsiz kurşun,tüfeğin dipçiğini babamın kafasına vur yar.
Aynı şeyi cam mayonez şişesi ve bowlingde devirdiğimiz şey ilede yaptım[DOUBLEPOST=1394475880,1394475811][/DOUBLEPOST]
Nasıl hikaye uydurulur örneği...
ibretlik1 Kilo Demirmi Ağır Pamukmu Ağır Dediklerinde Hep Demir Derdim![]()
tam bilmiyorum demek istemiştim'pc yi çok iyi bilenlerden ilk 50 ye girdim'
Şu yaşına gelmişsin daha İngilizce bilmiyorsun ne PC'si ?
Oradaki Kısayolları Flash Belleğe Atıpta Okulda Oynamaya Çalışan Arkadaşlarım VardıİNTERNET KAFEYE GİDİP KISAYOLLARI SİLERDİM SANIRDIM Kİ OYUNLAR SİLİNİYO[DOUBLEPOST=1394543738,1394543671][/DOUBLEPOST]
ibretlik
BEN işteOradaki Kısayolları Flash Belleğe Atıpta Okulda Oynamaya Çalışan Arkadaşlarım Vardı![]()
aynı benOradaki Kısayolları Flash Belleğe Atıpta Okulda Oynamaya Çalışan Arkadaşlarım Vardı![]()