K
kdr150
Ziyaretçi
abi böyle hata alıyorum yardım etsen
Hata raporunu ve soruların yanıtını gönder. Hata raporunun ekran görüntüsünü değil. Gönderdiğin şey raporun ufacık bir kısmı he en gereksiz bilgilerin yazıldığı kısmı atmışsın![]()
burdan anladığımız![]()
köfte ama cassiterite ore ve tetrahedrite zor çıkıyor ?Çok hata etmişsin. Copperları falan kısmadım, sadece maden tipini teke düşürdüm. Onları 9 tanesini bir araya getirince ingota çeviriyorsun. Bir crushed oredan 10 nugget çıkıyor bu arada
Sent from my C6903
Hayır zor çıkmıyor. Bir extrame hills biomuna gitsen 1 saatte tüm bronz çağını (her şeyi yapacak şekilde) rahatça geçireceğin kadar maden toplarsınköfte ama cassiterite ore ve tetrahedrite zor çıkıyor ?
köfte son sorumHayır zor çıkmıyor. Bir extrame hills biomuna gitsen 1 saatte tüm bronz çağını (her şeyi yapacak şekilde) rahatça geçireceğin kadar maden toplarsın
Sent from my C6903
Kastığın copper ve tini creative almak nedir? Tabii ki güncelle. Her şey 1.0.1de daha güzel ve daha stabil.köfte son sorumsenin ilk videolarında mesela electronic circuit redstone isterken şimdi red alloy istiyor mod paketini güncellememde fayda varmı ona göre güncelleyim kastığım copperle tini creative olarakta alırız
![]()
Hata raporunu ve soruların yanıtını gönder. Hata raporunun ekran görüntüsünü değil. Gönderdiğin şey raporun ufacık bir kısmı he en gereksiz bilgilerin yazıldığı kısmı atmışsın
Sent from my C6903
cassiterite ore ve tetrahedrite olarak alacamKastığın copper ve tini creative almak nedir? Tabii ki güncelle. Her şey 1.0.1de daha güzel ve daha stabil.
Sent from my C6903
crash raporu nerde abiHata raporunu ve soruların yanıtını gönder. Hata raporunun ekran görüntüsünü değil. Gönderdiğin şey raporun ufacık bir kısmı he en gereksiz bilgilerin yazıldığı kısmı atmışsın
Sent from my C6903
işin garip tarafı siyah boyada yok 1 saat aradım mürekkep balığı bile yok oyunu güncelleyim en iyisi bu arada o sır neymişonların gizli sırları varöle buluyolarbende öle buluyom