Sansur diye birsey yok ama :-\ :-|
Yalova'dan Gönderildi
Para cezasi yok dimiYeni yasaya biz kullanıcılar sansür dediğimizden yazarken de bunu belirtmek zorunda kalıyoruz. (laf koyma yoktur.)
Para cezasi yok dimi
Yalova'dan Gönderildi
Umarim ceza almam :/Yasaya göre sadece mahkeme kararı ile belirlenen "Uygunsuz İçerik"e var.
Dns ayarlarini degistirsek de oluyor. Hem daha da hizli benceTwitter ve Youtube engellendi. O yüzden ek kaynağımız:Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
O kadar kolay olmuyorTTNET gibi internet saglayıcısı kişiler tarafından ip ne kadar değiştirirsen değiştir sonuçta herkesin 1 sabit ip var diye biliyorum. her şey kayıt altında
![]()
2-4 kat interneti yavaslatiyor+kapaniyor anidenHotspot Shield'i De Listeye Ekleyebilirsiniz...
e, dns'leri de banlıyorlar. onlardan da giremiyorsun. bir de twitter/youtube sunucu ip'lerini tek tek banlıyorlar, dns bile olsa giremiyorsun.
purevpn'i satın almadan önce 2 gün dns ve cyberghost'u denedim. cyberghost ücretsiz 1 yıllık üyelik vermiyor bir kere. 1 yıllık deneme sürümü veriyor.
ayda 9 tl'me kıydım beyler, aldım purevpn üyeliğimi. her yere de giriyorum. değmez resmen çektiğim çileye. modem'i tekrar başlat, dns gir, yeni dns kur, browser'a eklenti kur. vallahi baydım. tek programla çözerim işimi.
Hotspot Shield'i De Listeye Ekleyebilirsiniz...
Lisansları kaçırmış olabilirsin. Ben Almanya loaksyonlu CyberGhost Promo Special Edition 4 (Twitter olaylarından sonra verilen lisans) kullanıyorum. PureVPN'de iyi. Onu listeye ekliyorum.[DOUBLEPOST=1396268755,1396268711][/DOUBLEPOST]