Kendinizi Gizleyin! VPN Rehberi

Emir77

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
İpni aliyosalar modem resetle degissin ip :-D

Yalova'dan Gönderildi

Emir77

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Benimki TTNET :-Q
Ne yani izlemek de mi suc .s

Yalova'dan Gönderildi

linux.gemini

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
O kadar kolay olmuyor :) TTNET gibi internet saglayıcısı kişiler tarafından ip ne kadar değiştirirsen değiştir sonuçta herkesin 1 sabit ip var diye biliyorum. her şey kayıt altında :)

Hola önce. Sabit IP yerine her gün değişen Dinamik IP kullanıyoruz. Sabit IP ayda sadece 9TL. Ama Dinamik IP'nin kullanım geçmişinden kimin kullandığını bilmesi kolay.

awesomeclerk

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
e, dns'leri de banlıyorlar. onlardan da giremiyorsun. bir de twitter/youtube sunucu ip'lerini tek tek banlıyorlar, dns bile olsa giremiyorsun.
purevpn'i satın almadan önce 2 gün dns ve cyberghost'u denedim. cyberghost ücretsiz 1 yıllık üyelik vermiyor bir kere. 1 yıllık deneme sürümü veriyor.
ayda 9 tl'me kıydım beyler, aldım purevpn üyeliğimi. her yere de giriyorum. değmez resmen çektiğim çileye. modem'i tekrar başlat, dns gir, yeni dns kur, browser'a eklenti kur. vallahi baydım. tek programla çözerim işimi.

linux.gemini

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
e, dns'leri de banlıyorlar. onlardan da giremiyorsun. bir de twitter/youtube sunucu ip'lerini tek tek banlıyorlar, dns bile olsa giremiyorsun.
purevpn'i satın almadan önce 2 gün dns ve cyberghost'u denedim. cyberghost ücretsiz 1 yıllık üyelik vermiyor bir kere. 1 yıllık deneme sürümü veriyor.
ayda 9 tl'me kıydım beyler, aldım purevpn üyeliğimi. her yere de giriyorum. değmez resmen çektiğim çileye. modem'i tekrar başlat, dns gir, yeni dns kur, browser'a eklenti kur. vallahi baydım. tek programla çözerim işimi.

Lisansları kaçırmış olabilirsin. Ben Almanya loaksyonlu CyberGhost Promo Special Edition 4 (Twitter olaylarından sonra verilen lisans) kullanıyorum. PureVPN'de iyi. Onu listeye ekliyorum.[DOUBLEPOST=1396268755,1396268711][/DOUBLEPOST]
Hotspot Shield'i De Listeye Ekleyebilirsiniz...

Hotspot Shield, Data sınırlaması koyuyor. O yüzden listeye eklenemez.

awesomeclerk

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Lisansları kaçırmış olabilirsin. Ben Almanya loaksyonlu CyberGhost Promo Special Edition 4 (Twitter olaylarından sonra verilen lisans) kullanıyorum. PureVPN'de iyi. Onu listeye ekliyorum.[DOUBLEPOST=1396268755,1396268711][/DOUBLEPOST]

doğru, herhalde o dağıttıkları lisanslara yetişemedim. denediğim 3. program mı neydi cyberghost :)
liste için tekrar teşekkürler bu arada.