Biliyorum, hatta az önce yapabilecek miyim diye denedim oldu.Gerçekten biliyorsan sölermisin lütfen şu iletten kurtulam ya.
6 satırlık kod mu?Biliyorum, hatta az önce yapabilecek miyim diye denedim oldu.
6 satırlık kod. Pluginci arkadaşlara söylersin yaparlar ama ben parasız yapmamEmek var sonuçta.
Zaten mantığını açıkladım üstteki mesajda.
Evet. Yukarıda mantığını açıkladım zaten. Önceki saldırıdan 0-0.75 saniye erken vurursa, olayı iptal ediyor yani hasar vermiyor.6 satırlık kod mu?
Mantıklı bir şey aslında. Az kodla gerçekleştirilebilir bir şey.Evet. Yukarıda mantığını açıkladım zaten. Önceki saldırıdan 0-0.75 saniye erken vurursa, olayı iptal ediyor yani hasar vermiyor.
Evet. Yukarıda mantığını açıkladım zaten. Önceki saldırıdan 0-0.75 saniye erken vurursa, olayı iptal ediyor yani hasar vermiyor.
Tabii kendime göre düzenleyip geliştirdim ama satacak olursam o 6 satırlık kodu satarım. İsteyene Log kaydı tutmayı ve komut ile adminlerin bu logları oyun içinden görmesini sağlarım. Tabi ufak bir meblağ karşılığında![]()
Adamın gözü paradan başka bir şey görmüyorNe kdra satmayı düşünüyorsu
( merak. ))
Telefondan yazıyorum hatalı yazarsam ozurdilerim
Adamın gözü paradan başka bir şey görmüyor![]()
Adamın gözü paradan başka bir şey görmüyor![]()
Önemli olan o 6 satırda mantığı sorunsuzca oturtabilmek, istersen sana nasıl yapıldığını öğretebilirim, ufak bir meblağ karşılığındaAynen 6 Satırlık Kod Yeni Başladım Bende Ama Bilmiyorum şu an bir şey
Sadece Proje Açıyorum