canberk123123

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ya Ben Bunu İndirdim Nitrado Serverime Kurdum Ama Server Ara Sıra Çöküyo Fakat Dier Plugin Paketlerinde Böyle Bir Sorun Olmuyor Nede Acaba

>>TheLegend<<

Легенды никогда не умирают
En iyi cevaplar
4
Ya Ben Bunu İndirdim Nitrado Serverime Kurdum Ama Server Ara Sıra Çöküyo Fakat Dier Plugin Paketlerinde Böyle Bir Sorun Olmuyor Nede Acaba

Yeni güncellemeyi yüklemelisin.
Bahsettiğin sorun paketin eski sürümleri için geçerliydi fakat 3.8.1 güncellemesi ile birlikte bir sorun kalmamıştır.

Avea inTouch 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

NovaEdge

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0

@LegendMoon Serverinde Cok Fazla Dünya Olabilir Yada Cok Fazla Plugin Vardir Pluginleri Veya World'lari Sil.Servere Bir Chunkfix At Düzelir. Server Check'inizdeki Hatalari Göz Onunde Bulundurmassaniz Serveriniz Oyundan Düşebilir.
Bu Sorunu Cevaplamistim.

canberk123123

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Abi yeni güncellemenin en beğendiğim yönü nitrado sunucularıa göre uyarlanmasıydı çok teşekkür ederim ve başarılarının devamını dilerim hemen sunucuma yüklüyicem

nevermore35

Marangoz
En iyi cevaplar
0
selam,
plugini kurdum her şey düzgün çalışıyor server sıfırlamak istesek acaba ne yapmak gerekiyor?[DOUBLEPOST=1399816227,1399813645][/DOUBLEPOST]tam olarak OP nedir acaba ?

>>TheLegend<<

Легенды никогда не умирают
En iyi cevaplar
4
selam,
plugini kurdum her şey düzgün çalışıyor server sıfırlamak istesek acaba ne yapmak gerekiyor?[DOUBLEPOST=1399816227,1399813645][/DOUBLEPOST]tam olarak OP nedir acaba ?
Sunucunuzu sıfırlamak için tek yapmanız gereken eklentilerinizi silip paketin orjinal halini baştan yüklemektir.
OP: Sunucuda tüm yetkilerin erişimine sahip kimselere denir.

nevermore35

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Sunucunuzu sıfırlamak için tek yapmanız gereken eklentilerinizi silip paketin orjinal halini baştan yüklemektir.
OP: Sunucuda tüm yetkilerin erişimine sahip kimselere denir.

anladım hocam teşekkürler..

sadece plugin paketini sıfırlamak yeter o zaman

nevermore35

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Eğer sunucu verilerini kast ediyorsanız bahsettiğiniz gibi eklentileri sıfırlamak yeterli.
Eğer tamamen sıfırlamak istiyorsanız sadece sunucunuzu açtığınız CraftBukkit dışındaki her şeyi silin.
yok hocam server içi sıfırlamadan bahsediyordumda sıfırdan server kurmak lazım sıfırlamak için herhalde..