Yeni güncellemeyi yüklemelisin.Ya Ben Bunu İndirdim Nitrado Serverime Kurdum Ama Server Ara Sıra Çöküyo Fakat Dier Plugin Paketlerinde Böyle Bir Sorun Olmuyor Nede Acaba
Ya Ben Bunu İndirdim Nitrado Serverime Kurdum Ama Server Ara Sıra Çöküyo Fakat Dier Plugin Paketlerinde Böyle Bir Sorun Olmuyor Nede Acaba
Bu Sorunu Cevaplamistim.@LegendMoon Serverinde Cok Fazla Dünya Olabilir Yada Cok Fazla Plugin Vardir Pluginleri Veya World'lari Sil.Servere Bir Chunkfix At Düzelir. Server Check'inizdeki Hatalari Göz Onunde Bulundurmassaniz Serveriniz Oyundan Düşebilir.
Sunucunuzu sıfırlamak için tek yapmanız gereken eklentilerinizi silip paketin orjinal halini baştan yüklemektir.selam,
plugini kurdum her şey düzgün çalışıyor server sıfırlamak istesek acaba ne yapmak gerekiyor?[DOUBLEPOST=1399816227,1399813645][/DOUBLEPOST]tam olarak OP nedir acaba ?
anladım hocam teşekkürler..Sunucunuzu sıfırlamak için tek yapmanız gereken eklentilerinizi silip paketin orjinal halini baştan yüklemektir.
OP: Sunucuda tüm yetkilerin erişimine sahip kimselere denir.
Avea inTouch 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Eğer sunucu verilerini kast ediyorsanız bahsettiğiniz gibi eklentileri sıfırlamak yeterli.anladım hocam teşekkürler..
sadece plugin paketini sıfırlamak yeter o zaman
yok hocam server içi sıfırlamadan bahsediyordumda sıfırdan server kurmak lazım sıfırlamak için herhalde..Eğer sunucu verilerini kast ediyorsanız bahsettiğiniz gibi eklentileri sıfırlamak yeterli.
Eğer tamamen sıfırlamak istiyorsanız sadece sunucunuzu açtığınız CraftBukkit dışındaki her şeyi silin.