Lan Ağı Açarsın yaratıcı olarak evini yaparsın sonra yaratıcıdan çıkarsın. Oyuna devam1-Aniden karşıma çıktığında kalpten giderim.Ama önce ben onu gördüğümde bir şey olmaz.
2-Evimi yakıp,beni de öldürünce o kadar emeğim boşa gidecek ve bunda ne var ki diyorsun ?
hayır o mod sayesinde olusan bir yaratık.butun hayvanları kontrol ediyor kontrol ettiği hayvanların da gozleri beyaz oluyor hep pesinde nocth ise onun yanındaarkadaşımız herobrine ye çoklu oyuncu demiş hayır herobrine bir mob arkadaşım yani biz gibi olsada o bir mob
o kendi ayak seslerindir korkma ama çığlık duyuyosan oyunu kapa bilgisayara yumruk at öneririm![]()
okey bilgi için saol kardeşimhayır o mod sayesinde olusan bir yaratık.butun hayvanları kontrol ediyor kontrol ettiği hayvanların da gozleri beyaz oluyor hep pesinde nocth ise onun yanında
bu arada bu konu çok uzadı bence artık bu konuyu kapatın
Ben 1.4.2 de gördüm betada görmedim ondan yazdım duyup görmediğim şeyler paylaşmıyorumOquzpaul kardeşim sana bir sorum olacak.Acaba 1.4.2 değil de beta sürümünde gelmemiş miydi herobrine ?
Minecraft PE de galiba herobrine varHahahh zombi bu ama bense minecraft pe (Androidde) ayak sesi ve tas kirma sesi vardi