- En iyi cevaplar
- 0
Aynen çok zor olur Minecraftın gelişeceğini düşünürsek 1.9 gibi versiyonlar çıkarsa yeni olaylar gelebilir microsoft bu computercraft bile yapar 
Imkansız degil yolunu bulalı cok oldu(nasıl yapıldığını bilmedigim sey hakkında vaat vercek degilim) ve madenlerde dolasmasida bizim pesimizde olacak ama mesela bi yerde kömür var (kazmasi uzun sürer bi sürü var ama bırakasıda gelmiyor insanınYapmanız imkansız olur.
Madenlerde otomatik dolaşması lazım o zaman.
Dikkatinizi çektimi bilmiyorum ama Bunu yapması basit Entity Horse üstüne yapmış Ben Böyle Tankta yaparımOnlar Çöp Onlar Noob !
MotorBike Best !
Senin peşinde dolaşacaksa yapılırImkansız degil yolunu bulalı cok oldu(nasıl yapıldığını bilmedigim sey hakkında vaat vercek degilim) ve madenlerde dolasmasida bizim pesimizde olacak ama mesela bi yerde kömür var (kazmasi uzun sürer bi sürü var ama bırakasıda gelmiyor insanın) ona kaz diyecez o kazarken biz dolasacaz daha sonra gelip alacaz onu
Onuda yaparızFull yapay zekalı olması zaten imkansız o yüzden Controlable desek daha doğru olur çünkü full yapay zeka için yeni mob programlamak gerekir
Hayır yapılmazSkript ile bir üst seviyesini yapabilirsiniz.
Eren Bu Abimize yapılmaz deyip daha da çok isteklendirmeHayır yapılmaz
Ama skript ile içi dolu command blocklar yapılabiliyorsa olabilir![]()
Hayır cidden yapamazsın.Son yazdığım sistemi sunduğumda tekrar görüşelim bu konuyu![]()
Sevk Verecek İcatlar Lazım Kardeşim Biz Burada İşin Zorluğuna Değil Güzelliğine Zevkine Bakıyoruz.D
Dikkatinizi çektimi bilmiyorum ama Bunu yapması basit Entity Horse üstüne yapmış Ben Böyle Tankta yaparım[60000 blocklu Domino yapıcak pm me (1 taş 3x2 olacak)]