[1.8.x - 1.10.x] Faction/BOSS/K.Düşürmeli/ -=> IvanosMC AKTİF IP => play.IvanosMC.com

toymachine22

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hayır laf sokmak değil. Sadece iyi reklam yapmanın yada oyuncu çekmenin sonoyuncunun türkiyenin en büyük sunucusu olduğunu iddia edemez. Tabii sonoyuncu köklü ve kaliteli bir sunucu fakat türkiyenin en büyük sunucusu değil. Peki kim diye sorarsanız öyle bir sunucu yok. @IRFN söz sende. Türkiyenin en büyük sunucusu So mu?

umutlord

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Hayır laf sokmak değil. Sadece iyi reklam yapmanın yada oyuncu çekmenin sonoyuncunun türkiyenin en büyük sunucusu olduğunu iddia edemez. Tabii sonoyuncu köklü ve kaliteli bir sunucu fakat türkiyenin en büyük sunucusu değil. Peki kim diye sorarsanız öyle bir sunucu yok. @IRFN söz sende. Türkiyenin en büyük sunucusu So mu?
Açıkçası bazı dediklerin bir diğerini tutmuyor diyerek söze girmek istiyorum. "Sadece iyi reklam yapmanın yada oyuncu çekmenin SonOyuncu'nun Türkiye'nin en büyük sunucusu olduğunu iddia edemez." demişsin bildiğim kadarıyla SonOyuncu'ya hiçbir reklam yapılmadı yavaş yavaş gelişe gelişe güzel ve köklü yenilikler yaparak kendini geliştirdi hatta bu gibi faction değilde HungerGames olarak başladı yani farklı fikir ile sen şimdi gelmiş "Reklam yaparak kazandılar." diyorsun.
Evet bence SonOyuncu Türkiye'nin en büyük sunucusu bu oyuncu çekmesi ile alakası yok köklü ve değişik fikirlerinden dolayı.

toymachine22

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
SonOyuncu reklam yapmadı mı? Forumda sunucular bölümünden HUB SUNUCULAR başlığına bir göz atın bence. Ve daha ne kadar söyleyeceğim bilmiyorum ama bıkmadan söyleyeceğim; SİZİN ÖNERİLERİNİZE GÖRE DEĞİŞİKLİKLER YAPACAĞIZ. BU YÜZDEN BİZE NE GİBİ DEĞİŞİKLİKLER İSTEDİĞİNİZİ BURDAN BİZE YAZARSANIZ DEĞERLENDİRECEĞİZ. Son olarak sanırım beni yanlış anladınız ben şöyle demek istedim; SonOyuncu kaliteli kabul, çok online a sahip fakat sonoyuncudan fazla itibarı ve oyuncu sayısını hak eden TÜRK sunucular biliyorum. Faction da da sizin desteklerinizle sorunlarımızı atlatıp yavaş yavaş yardımlarınızla TÜRKİYEDE EN İYİ olacağımızı düşünüyorum

umutlord

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
SonOyuncu reklam yapmadı mı? Forumda sunucular bölümünden HUB SUNUCULAR başlığına bir göz atın bence. Ve daha ne kadar söyleyeceğim bilmiyorum ama bıkmadan söyleyeceğim; SİZİN ÖNERİLERİNİZE GÖRE DEĞİŞİKLİKLER YAPACAĞIZ. BU YÜZDEN BİZE NE GİBİ DEĞİŞİKLİKLER İSTEDİĞİNİZİ BURDAN BİZE YAZARSANIZ DEĞERLENDİRECEĞİZ. Son olarak sanırım beni yanlış anladınız ben şöyle demek istedim; SonOyuncu kaliteli kabul, çok online a sahip fakat sonoyuncudan fazla itibarı ve oyuncu sayısını hak eden TÜRK sunucular biliyorum. Faction da da sizin desteklerinizle sorunlarımızı atlatıp yavaş yavaş yardımlarınızla TÜRKİYEDE EN İYİ olacağımızı düşünüyorum
Bak yine bir dediğin bir dediğini tutmuyor önce kimse en iyi olamaz daha doğrusu yok diyorsun sonra çıkıp en iyisi olacağız diyorsun. Ayrıca SonOyuncu'nun buraya konu açmasının nedeni oyuncu toplamak değil kadroyu daha ayrıntılı bir şekilde anlatmak ve sunucu hakkında bilgi vermek ha burada konu açmışlar ha açmamışlar zaten herkes biliyor SonOyuncu'yu. Konunun dahada kötüye gitmesini istemiyorum.

Son düzenleme:

toymachine22

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Türkiyede WinterNW veya GameTürk daha fazla oyuncuyu hakediyor. Özgüven değil sinir bu arada

toymachine22

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sunucu HUB olmuştur konu taşınacak iyi oyunlar...[DOUBLEPOST=1423269990,1423233988][/DOUBLEPOST]Güncel ++

toymachine22

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sunucu asla factionsdan dönmeyecektir. Tekrar online ve Factions. Özür dileriz ve teşekkür ederiz.[DOUBLEPOST=1423508414,1423504524][/DOUBLEPOST]++[DOUBLEPOST=1423583258][/DOUBLEPOST]Konudaki eksikler giderildi[DOUBLEPOST=1423585125][/DOUBLEPOST]Alımlar başladı konu düzenlendi .

MrErenxx

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Ad, Soyad:Eren Yıldız
Kendiniz Hakkında Kısa bilgi:oyun oynamayı seven bilgisayarda vakit geçiren oyunculara karşı nazik bir player.
Olmak istediğim Yetki:Mümkünse moderator veya rehber
Kaç Saat Onlineyim?:Belli olmuyor ama günün çoğu saati online'yım
Tecrübeleriniz:En az 30 serverde rehberlik yapmaşlığım var
Neden IvanosMC?:Bilmem :)
Neden beni yetkili almanızı istiyorum?:Yetkili olmayı severim ve oyuncuların yardıma ihtiyaç duyduğunda yardım etmeyi seven biriyim yardım severim denilebilir yani
Size ulaşabileceğimiz bir adres:[Skype,facebook vb.] skype adresim : zangetsuu41

toymachine22

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Öncelikle iyi oyunlar Eren,
İlk olarak önem verdiğim şey nazik olma ve ASLA AMA ASLA TORPİL göstermeme. Bu sende var Moderatör almıyoruz fakat Rehber olabilirsin. Senden kesin olarak hafta içi ve haftasonu olarak ne kadar online olabileceğini istiyorum. Oyunculara yardım etme özelliğini de sevdim fakat Neden IvanosMC? sorusuna cevap vermen gerekiyor bizim için önemli. Tekrar iyi oyunlar...

MrErenxx

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Haftasonu oğleden sonra full varım neden IvonishMC dersem Servere yeni geldim ve beğendim internette bu siteden gördüm reklamını beğendiğim için o yüzden IvonishMC.
Cevabınızı bekliyorum

toymachine22

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Rehberlik için başvurabilirim ancak yapılarınızı geliştirin bence. Kendinize builder mapper pluginer gibi üst düzey bi yardımcı bulun. Serverdeki o koskoca spawnın ortasında kafes gibi bir yer var orayı biraz doldurun ki gözümüz spawn görsün.

Yeni nesil sunucular çok acemi ancak bu orta derece :/
Yapılarımızı önerdiğiniz gibi geliştirdik. Tekrar sunucumuza göz atmanızı tavsiye ederim :)[DOUBLEPOST=1423845297,1423841893][/DOUBLEPOST]++[DOUBLEPOST=1423848104][/DOUBLEPOST]+++[DOUBLEPOST=1423899503][/DOUBLEPOST]++[DOUBLEPOST=1423914516][/DOUBLEPOST]++

EnesKrkmzTR

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Serveriniz eskiden ne yalan söyleyeyim kötü durumda idi ancak kendinizi ciddi anlamda geliştirip böyle bir sunucuya imza atmışsiniz oynamaya baslıyorum yavaş yavaş tebrikler bu arada skypemi eklerseniz auto disconnet ile 3 kalp kalininca oyundan cikan ancak pvp korumasinin etki etmediği bu hilenin engelleyici plsini size atabilirim
Skypem:enesminecraft1