toymachine22
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Skype kullanmıyorum ama siz yinde ekleyin. bora.bir494 bana şu anda Facebookdan ulaşabilirsin facebook.com/IvanosMC adresinden
Koskoca spawn bomboş![]()
Buildler, "//set - //walls" tan başka bir şey değil oynamaya değmez.
Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Lapis...Lapis...NEDEN LAPİS?!
Önerilerinizden yola çıkarak sunucuyu düzeltmeye çalıştık. Birdaha göz atmanızı tavsiye ederim. Iyi oyunlar...[DOUBLEPOST=1424187268][/DOUBLEPOST]++Rehberlik için başvurabilirim ancak yapılarınızı geliştirin bence. Kendinize builder mapper pluginer gibi üst düzey bi yardımcı bulun. Serverdeki o koskoca spawnın ortasında kafes gibi bir yer var orayı biraz doldurun ki gözümüz spawn görsün.
Yeni nesil sunucular çok acemi ancak bu orta derece :/
Neden bu kadar sık güncelliyorsun konuyu?.[DOUBLEPOST=1424285135,1424274325][/DOUBLEPOST]Yeni Spawnımızın yapımına başlanmış ve bitmek üzeredir yakında fotoğrafları geliyor ![DOUBLEPOST=1424286769][/DOUBLEPOST]![]()
YENİ SPAWNIMIZ BU OLACAKTIR. AKTİF EDİLDİĞİNDE UFAK DEĞİŞİKLİKLER OLABİLİR ![DOUBLEPOST=1424333656][/DOUBLEPOST]Güncel +[DOUBLEPOST=1424346009][/DOUBLEPOST]Resimlerimiz yavaş yavaş güncelleniyor[DOUBLEPOST=1424356451][/DOUBLEPOST]++[DOUBLEPOST=1424411861][/DOUBLEPOST]++
Benim için temel ihtiyaç oldu artık hocam sürekli güncelleyesim geliyorNeden bu kadar sık güncelliyorsun konuyu?
Sunucu 7/24 açıkServer açıkmı ?
Teşekkür ederiz daha farklı bir yol izleyelim dedikKuvarsla xp güzel yöntem dS.
Teşekkür ediyoruz sizin sayenizdeSw Gerçekten Güzel Emek Verilmiş ApAçık Belli