[1.8.x - 1.10.x] Faction/BOSS/K.Düşürmeli/ -=> IvanosMC AKTİF IP => play.IvanosMC.com

toymachine22

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Serveriniz eskiden ne yalan söyleyeyim kötü durumda idi ancak kendinizi ciddi anlamda geliştirip böyle bir sunucuya imza atmışsiniz oynamaya baslıyorum yavaş yavaş tebrikler bu arada skypemi eklerseniz auto disconnet ile 3 kalp kalininca oyundan cikan ancak pvp korumasinin etki etmediği bu hilenin engelleyici plsini size atabilirim
Skypem:enesminecraft1
Teşekkür Ederiz :p Her şeyi sizin sayenizde başardık

EnesKrkmzTR

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bu arada basvuruyim dedim
Ad, Soyad:Enes Korkmaz
Kendiniz Hakkında Kısa bilgi:Küfrü pek sevmem zamanimi mc oynayarak geciririm ancak sinav zamani online saatim biraz azalir
Olmak istediğim Yetki: Rehber yada moderator
Kaç Saat Onlineyim?:hafta sonu gunluk 4 hafta ici 1:30-2:00 saat
Tecrübeleriniz:Asuscraftta moderatorum 2 server kurdum 4 kere admin 15-16 kere rehber
Neden IvanosMC?: Yapilariniz gelismis acikcasi server guzel onlineniz fazla ws ortami iyi :-D
Neden beni yetkili almanızı istiyorum?: zamanim IvanosMcde geciyor suan :) online sayiniz gercekten guzel eger bide size yardim edebilirsem ne mutlu bana bide hack acan biri olursa size bildirebilir yada jail yetkim olursada hack kullanan kisilere jail atabilirim
Not : oyundaki adim HeadMc
Size ulaşabileceğimiz bir adres:[Skype,facebook vb.] SKYPEm enesminecraft1

Kurasaki_Ichigo

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ad, Soyad:Melih Feyiz
Kendiniz Hakkında Kısa bilgi:oyuncuları severim server düzenlemeyide severim insanlar icin en iyisini yapıcağımı düsünüyorum
Olmak istediğim Yetki:Moderator
Kaç Saat Onlineyim?:hafta sonu 7 saat hafta içi 2,5 saat
Tecrübeleriniz:Alphadan beri Kod da biliorum
Neden IvanosMC?:Kardes server yeni olduğundan dolayı birkac acık olabilceğini düsünüorum ve oyunculara güzel bir oyun sunmak
Neden beni yetkili almanızı istiyorum?:Kendim [Kendimi beğenmişlik olmasın ama]Serverinize yarıyacağımı düşünüorum
Size ulaşabileceğimiz bir adres:[Skype,facebook vb.]Skype:live:melihfeyiz_16

toymachine22

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ad, Soyad:Melih Feyiz
Kendiniz Hakkında Kısa bilgi:oyuncuları severim server düzenlemeyide severim insanlar icin en iyisini yapıcağımı düsünüyorum
Olmak istediğim Yetki:Moderator
Kaç Saat Onlineyim?:hafta sonu 7 saat hafta içi 2,5 saat
Tecrübeleriniz:Alphadan beri Kod da biliorum
Neden IvanosMC?:Kardes server yeni olduğundan dolayı birkac acık olabilceğini düsünüorum ve oyunculara güzel bir oyun sunmak
Neden beni yetkili almanızı istiyorum?:Kendim [Kendimi beğenmişlik olmasın ama]Serverinize yarıyacağımı düşünüorum
Size ulaşabileceğimiz bir adres:[Skype,facebook vb.]Skype:live:melihfeyiz_16
Serverimizde mod alimi yoktur. Ayrica server yeni degildir 2 3 Aya yakindir aciktir. Yorumunuz icin tesekkürler.