RightCraftTR2017
Marangoz
- En iyi cevaplar
- 0
ahaha saolasınSunucu Warplari Evrim Gecirmis. Hayirli Olsun![]()
Teşekkür ederim..
ahaha saolasınSunucu Warplari Evrim Gecirmis. Hayirli Olsun![]()
Tesekkur ederim. SerinCraft ailesiGuzel Bir Sunucu.
Uzun ve keyifli bir sekilde yorum yazmissiniz tesekkur ederim.Konuya ve yorumları ayrıntılı incelemedim, sadece göz gezdirdim. Konu tasarımını beğendim ya de beğenmedim diyemeyeceğim çünkü bir konu tasarımı ile karşılaşmadım açıkçası. Görseller küçültülmeli, yazılar insanoğlunun kolayca okuyabileceği fontlarda olmalı. Konuya bakan kişi dakikalarca sayfayı aşağı indirmek zorunda değil, görselleri başlıklara ayırıp spoiler içine koyun. En basitinden bu dediklerime uyarak bir "konu tasarımı/düzeni" oluşturabilirsin (belki :/)...
Sunucuya girmedim henüz, konuda gösterdikleriniz üzerinden yorum yapacağım. Mimariler kalite veya seviye olarak düşük. Bu sunucuda oynanmaması için bir sebep değil; önemli olan kitle, muhabbet, oyun kalitesi fakat bunların nasıl olduğunu bilemeyeceğim..
Tekrar yorumlarda okuduğuma göre sunucuya bot atılmış. Sunucuya en basit bir bot koruması bile yapamayacaksanız nasıl "rakiplerinize bir kez daha gücünüzü göstereceksiniz"? Tamam korumayı yapamadın, bilmiyorsun nasıl yapacağını, gücün yetmiyor... Kul hakkıydı, küstahlıktı ne alaka ya? Sen burada reklam yapıp insanları sunucunda oynatıyorsan, onların oyun huzurunu da sen sağlayacaksın. Eğer sen sunucunu güvenliksiz bırakırsan crash da atarlar bot da...
Yorumum sadece eleştiri ağırlıklı olsun istemedim, biraz da yardımcı olayım.. Eğer bir şekilde crash atıyorlarsa istenmeyen packetler gönderiyorlardır. Gelen packet'leri limitlendiren güvenlik pluginleri kurarsan sunucun daha korumalı bir hale gelir. Bot için de zaten basit proxy engelleyici ve hazır bir mekanizma yeterli olacaktır.
Bu güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim. puanınız için saolun. İnşallah daha yüksek puanları hakedeceğiz..10/7 gayey güzel/başarılı bir server ! öneriyorum, gayet zevkli.
Merhaba "YKD" suanda sunucumuz aciktir..Sunucuya giriş yapamıyorum, sunucumu kapandı.
Enes Senin Açtıgın Svleride Görüyoruz Max Ömrü:2 Ay Birde İtem Yardımı Yapıyorsunuz Geçen Adamlarda 9 Adet Creeper Sp Vardı İyi Forumlar..Zaman geçirilmeye değmeyecek bir sunucu daha, kısacası Çöp..
Way way way way..Enes Senin Açtıgın Svleride Görüyoruz Max Ömrü:2 Ay Birde İtem Yardımı Yapıyorsunuz Geçen Adamlarda 9 Adet Creeper Sp Vardı İyi Forumlar..
Nickiniz nedir ?Daha Sunucunuza Hiç Girmeden Hesabım Banlanmış Benden Bu Kadarmı Korkuyorsunuz![]()
Yorumun icin tesekkur ederim.Konu tasarımı hoşuma gitmedi, sunucunuzdada farklılık göremedim, Başarılar.
Sunucumda spawner satışı yapıyordum, kesinlikle item yardımı yapmadım.Enes Senin Açtıgın Svleride Görüyoruz Max Ömrü:2 Ay Birde İtem Yardımı Yapıyorsunuz Geçen Adamlarda 9 Adet Creeper Sp Vardı İyi Forumlar..