[ 1.8x ] Hayatta Kalma / +30 Online / Warplar Yenilendi / MCMMO YAKINDA [ RightCraftTR.Rabisu.Com ]

Aerenn

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Konuya ve yorumları ayrıntılı incelemedim, sadece göz gezdirdim. Konu tasarımını beğendim ya de beğenmedim diyemeyeceğim çünkü bir konu tasarımı ile karşılaşmadım açıkçası. Görseller küçültülmeli, yazılar insanoğlunun kolayca okuyabileceği fontlarda olmalı. Konuya bakan kişi dakikalarca sayfayı aşağı indirmek zorunda değil, görselleri başlıklara ayırıp spoiler içine koyun. En basitinden bu dediklerime uyarak bir "konu tasarımı/düzeni" oluşturabilirsin (belki :/)...

Sunucuya girmedim henüz, konuda gösterdikleriniz üzerinden yorum yapacağım. Mimariler kalite veya seviye olarak düşük. Bu sunucuda oynanmaması için bir sebep değil; önemli olan kitle, muhabbet, oyun kalitesi fakat bunların nasıl olduğunu bilemeyeceğim..

Tekrar yorumlarda okuduğuma göre sunucuya bot atılmış. Sunucuya en basit bir bot koruması bile yapamayacaksanız nasıl "rakiplerinize bir kez daha gücünüzü göstereceksiniz"? Tamam korumayı yapamadın, bilmiyorsun nasıl yapacağını, gücün yetmiyor... Kul hakkıydı, küstahlıktı ne alaka ya? Sen burada reklam yapıp insanları sunucunda oynatıyorsan, onların oyun huzurunu da sen sağlayacaksın. Eğer sen sunucunu güvenliksiz bırakırsan crash da atarlar bot da...

Yorumum sadece eleştiri ağırlıklı olsun istemedim, biraz da yardımcı olayım.. Eğer bir şekilde crash atıyorlarsa istenmeyen packetler gönderiyorlardır. Gelen packet'leri limitlendiren güvenlik pluginleri kurarsan sunucun daha korumalı bir hale gelir. Bot için de zaten basit proxy engelleyici ve hazır bir mekanizma yeterli olacaktır.

RightCraftTR2017

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Konuya ve yorumları ayrıntılı incelemedim, sadece göz gezdirdim. Konu tasarımını beğendim ya de beğenmedim diyemeyeceğim çünkü bir konu tasarımı ile karşılaşmadım açıkçası. Görseller küçültülmeli, yazılar insanoğlunun kolayca okuyabileceği fontlarda olmalı. Konuya bakan kişi dakikalarca sayfayı aşağı indirmek zorunda değil, görselleri başlıklara ayırıp spoiler içine koyun. En basitinden bu dediklerime uyarak bir "konu tasarımı/düzeni" oluşturabilirsin (belki :/)...

Sunucuya girmedim henüz, konuda gösterdikleriniz üzerinden yorum yapacağım. Mimariler kalite veya seviye olarak düşük. Bu sunucuda oynanmaması için bir sebep değil; önemli olan kitle, muhabbet, oyun kalitesi fakat bunların nasıl olduğunu bilemeyeceğim..

Tekrar yorumlarda okuduğuma göre sunucuya bot atılmış. Sunucuya en basit bir bot koruması bile yapamayacaksanız nasıl "rakiplerinize bir kez daha gücünüzü göstereceksiniz"? Tamam korumayı yapamadın, bilmiyorsun nasıl yapacağını, gücün yetmiyor... Kul hakkıydı, küstahlıktı ne alaka ya? Sen burada reklam yapıp insanları sunucunda oynatıyorsan, onların oyun huzurunu da sen sağlayacaksın. Eğer sen sunucunu güvenliksiz bırakırsan crash da atarlar bot da...

Yorumum sadece eleştiri ağırlıklı olsun istemedim, biraz da yardımcı olayım.. Eğer bir şekilde crash atıyorlarsa istenmeyen packetler gönderiyorlardır. Gelen packet'leri limitlendiren güvenlik pluginleri kurarsan sunucun daha korumalı bir hale gelir. Bot için de zaten basit proxy engelleyici ve hazır bir mekanizma yeterli olacaktır.
Uzun ve keyifli bir sekilde yorum yazmissiniz tesekkur ederim.
Butun elestirilerinizi dikkate alacagim bizim tek buyuk sorunumuz; saldiri korumasidir.
Biz bu tarz pluginlerle ilk defa karsilasiyoruz.

bizbizetr

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Öncelikle merhaba , Sunucunuz 1.8 olmasına rağmen çok geride kalmış ve herhangi bir Saldırı , Bot ve Crash korumanız yok :) Eksiklerinizi gidermeniz dileğiyle 10/3

FatihAllen0

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
sunucuda Oynuyorum açıldığı günden beri
yer yer ortam yer yer build'ler konusunda çok zevkli bir Sunucu
günden güne güzelleşiyor ve yeni playerlar geliyor
konu tasarımı desen lafım yok
Puanım 10/10

RightCraftTR2017

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Yarın (03/04/2017) - - - - 2 Adet DenemeRehber Alımı & 1 Adet 1 Haftalık VIP Çekilişi & Büyük Eventler & Yeni Admin Seçimi
YAPILACAKTIR.

RightCraftTR2017

Marangoz
En iyi cevaplar
0
<\ *** DUYURU *** />

Crash ve Bot Korumasi Eklendi!

Warp, Kit, VipBilgi, Magaza ve Meslekler NPC Eklendi!

MCMMO'nun Calismalarina Baslandi!

Warp OyuncuMarket Eklendi!
Oyuncular burada bir alana claim atip marketini kurabilir!
Her oyuncu sadece 1 alan satin alabilir!
Market disinda herhangi bir yapi yapmak yasaktir!
Alanlarin aciklarindan yararlanmak ve Oyunculari kandirmak yasaktir!

⊙⊙⊙ İYİ OYUNLAR ⊙⊙⊙

RightCraftTR2017

Marangoz
En iyi cevaplar
0

Enes Senin Açtıgın Svleride Görüyoruz Max Ömrü:2 Ay Birde İtem Yardımı Yapıyorsunuz Geçen Adamlarda 9 Adet Creeper Sp Vardı İyi Forumlar..
Way way way way..
Evet gunyuzune cikior baltalayan arkadaslarimiz..
Sana katiliyorum Mazdi

Daha Sunucunuza Hiç Girmeden Hesabım Banlanmış Benden Bu Kadarmı Korkuyorsunuz :D
Nickiniz nedir ?
Bug vardir banlamistiriz.
Herhangi bir oyuncu girmistir nickinize.
Siz olarak hitap ediyorum seni. Korkuyorsunuz felan yakistiramiyorum.

Konu tasarımı hoşuma gitmedi, sunucunuzdada farklılık göremedim, Başarılar.
Yorumun icin tesekkur ederim.