?????

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
TL;DR
Ama müzik olarak speedcore öneririm dünyayla olan bağlantınızı kesiyor çok işe yarıyor .-.

En iyi cevaplar
0
gece evde yalnızken hayatımın en zevkli dakikalarını geçiriyorum http://img.****************/image/s3.gif

ha bu arada benim eski bi kanalım vardı nightcore dubstep videolar yüklüyordum

burdakiler paylaştığınızdan daha iyi :D

Son düzenleme:

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Karanlık hayal aynasıdır.
Bestia
Beyler karanlıkta gördüğünüz her şey ve burada @ZorinTR arkadaşımızın yazdığı boş şeylerle alakalı söyleyebileceğim sadece bir tek şey var.
Beyniniz sizinle oyun oynuyor.Evet bu doğru o gördüğünüz şeyleri Ci,n ler veya şeytanlar falan gibi algılamanız sizin cahilliğiniz.Bunu anlayamazsınız çok gerçekçidir çünkü beyniniz sizinle çok güzel t*ş*k geçiyorda ondan.Karanlığa dikkatlice bakın ve bir şeyler hayal edin ve karşınızda o hayal ettiğiniz şey belirecektir işte ben bu yüzden karanlık hayal aynasıdır diyorum.Ayrıca siz karanlığa baktığınızda sürekli korkunç şeyler görüyorsanız bunun anormal geldiğini düşünüyorsanız suç sizde.Çünkü bu şeyleri görmek istediğiniz için görüyorsunuz.Evet öyle siz bu şeyleri görmek istediğiniz için görüyorsunuz ne kadar inanması güç olsada öyle bir olay bu.Sizin yapmanız gereken şey zorii nin yazdığı boş işler değil sadece o şeyleri istemediğinizi ve o şeylerden korkmadığınıza inanmanız gerekli.Kendinizi rahatlatın korkunç şeyleri kafaya takmayın sallayın başka şeyler düşünün melek gibi kızları düşünün o da olmadıysa ben size burada hiçbir yerde okumadığınız bir tüyodan bahsedeyim en iyisi.AŞIK OLUN evet aşık olun aşık olmak o tür şeyleri düşünmenizi engelliyecektir ve bu sayede o korkunç şeyleri göremiyeceksiniz artı güçleniceksiniz ve bunuda fark ediceksiniz zamanla.Evet benim bu aşık olun tüyomdan da bunu çıkarabiliriz.
Neyle haşır neşir olursan neyle uğraşırsan ve neyi görmek istiyorsan onu görürsün.Ve bunu değiştirmek senin elinde.
Bu yazımı okumayan abiler ise bana saçma sapan cevap yazmasınlar kurtuluş bu yazımda anlayan anlar anlamayan saçma sapan şeyler yazar.

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
melek gibi kızları fazla düşündüğümden dolayı sol elim çok ağrıyor şuanda ama tavsiyen işe yaradı çok teşekkür ederim:)
Bunun başka yollarıda var mesela mevsim Yaz ve okullar tatil müzikle haşır neşir ol veya güzel bir korkunç bir şeyi olmayan bir oyuna başla ve o oyunla haşır neşir ol bu sayede korkunç şeyler aklına bile gelmiyecek ve gece karanlıktan korkmuyacaksın.Olduki bunların hiç ama hiç biri işe yaramıyor işte o zaman o korkunç şeyle yüzleşiceksin ve sesli olarak o korkunç şeye senden korkmuyorum artık beni rahat bırak beni terk et de işte o zaman bir daha görmezsin.
(Sesli söylemenin amacı vücudu özelliklede beyni inandırmak ve bunu bir görev olarak algılayıp bir daha o şeyi karşınıza çıkarmıyacak.)

cbg2002

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bunun başka yollarıda var mesela mevsim Yaz ve okullar tatil müzikle haşır neşir ol veya güzel bir korkunç bir şeyi olmayan bir oyuna başla ve o oyunla haşır neşir ol bu sayede korkunç şeyler aklına bile gelmiyecek ve gece karanlıktan korkmuyacaksın.Olduki bunların hiç ama hiç biri işe yaramıyor işte o zaman o korkunç şeyle yüzleşiceksin ve sesli olarak o korkunç şeye senden korkmuyorum artık beni rahat bırak beni terk et de işte o zaman bir daha görmezsin.
(Sesli söylemenin amacı vücudu özelliklede beyni inandırmak ve bunu bir görev olarak algılayıp bir daha o şeyi karşınıza çıkarmıyacak.)
*sesli olarak dedikten sonra ağzı g***ne gelir*

• Beğen
Reactions: DIO

JackC

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Benim niktofobim var karanlık korkusunun psikolojik olarak çok ciddi bi hastalık olduğu bi evre.Aslında inanmak her şey biz karanlıktan değil,içinde ne olduğunu bilmediğimizden korkarız .Benim durumum biraz ciddi halisünasyona kadar dayanıyor ama bu karanlık korkusuna duyarsız kalırsanız sonunuz o olması muhtemel.
Hazır zamanınız varken korkunuzu yenmenizi öneririm

• Beğen
Reactions: DIO

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Benim niktofobim var karanlık korkusunun psikolojik olarak çok ciddi bi hastalık olduğu bi evre.Aslında inanmak her şey biz karanlıktan değil,içinde ne olduğunu bilmediğimizden korkarız .Benim durumum biraz ciddi halisünasyona kadar dayanıyor ama bu karanlık korkusuna duyarsız kalırsanız sonunuz o olması muhtemel.
Hazır zamanınız varken korkunuzu yenmenizi öneririm
Ben korkumu yendim fakat beynim sürekli benimle oyun oynuyor senin dediğin gibi halüsilasyonlar çok görüyorum ve rahatsız olup ışığı açıyorum çünkü tavanda gezen kadına benzeyen tipsiz suratları dağılmış mahlukatlar geziyor hadi onu geçsem yerde maymun gibi hareket eden suratı dağınık cüceler geziyor işte sırf bunları dedim diye bir kaç kişinin korkması muhtemel.Ayrıca bunlar sürü halinde 5-6 tane falan görüyorum ve bunlar tamamiyle gerçek değiller sadece beynimin bana oynadığı bir oyun bunlar ve bunu durduramazsanız rahatsız olursunuz o zamanda lambayı yakarsanız rahatlarsınız.