Yinemi senKaranlık aklımıza niye korkularımızı getirsin? Ben geceleyin evde karanlıkken hayatımın en keyifli dakikalarını yaşıyorumdur. Eveet en keyifli...![]()
.-. Beyin. Ayrıca yine mi sen?Karanlık aklımıza niye korkularımızı getirsin? Ben geceleyin evde karanlıkken hayatımın en keyifli dakikalarını yaşıyorumdur. Eveet en keyifli...![]()
Biri speedcore mi dedi^^TL;DR
Ama müzik olarak speedcore öneririm dünyayla olan bağlantınızı kesiyor çok işe yarıyor .-.
Bunun başka yollarıda var mesela mevsim Yaz ve okullar tatil müzikle haşır neşir ol veya güzel bir korkunç bir şeyi olmayan bir oyuna başla ve o oyunla haşır neşir ol bu sayede korkunç şeyler aklına bile gelmiyecek ve gece karanlıktan korkmuyacaksın.Olduki bunların hiç ama hiç biri işe yaramıyor işte o zaman o korkunç şeyle yüzleşiceksin ve sesli olarak o korkunç şeye senden korkmuyorum artık beni rahat bırak beni terk et de işte o zaman bir daha görmezsin.melek gibi kızları fazla düşündüğümden dolayı sol elim çok ağrıyor şuanda ama tavsiyen işe yaradı çok teşekkür ederim![]()
Sen kimsin bıktım senden yaKaranlık aklımıza niye korkularımızı getirsin? Ben geceleyin evde karanlıkken hayatımın en keyifli dakikalarını yaşıyorumdur. Eveet en keyifli...![]()
Genel olarak algılayabilirsiniz yazdıklarımı.bunu bana söylemiyorsundur umarım![]()
*sesli olarak dedikten sonra ağzı g***ne gelir*Bunun başka yollarıda var mesela mevsim Yaz ve okullar tatil müzikle haşır neşir ol veya güzel bir korkunç bir şeyi olmayan bir oyuna başla ve o oyunla haşır neşir ol bu sayede korkunç şeyler aklına bile gelmiyecek ve gece karanlıktan korkmuyacaksın.Olduki bunların hiç ama hiç biri işe yaramıyor işte o zaman o korkunç şeyle yüzleşiceksin ve sesli olarak o korkunç şeye senden korkmuyorum artık beni rahat bırak beni terk et de işte o zaman bir daha görmezsin.
(Sesli söylemenin amacı vücudu özelliklede beyni inandırmak ve bunu bir görev olarak algılayıp bir daha o şeyi karşınıza çıkarmıyacak.)
Ben korkumu yendim fakat beynim sürekli benimle oyun oynuyor senin dediğin gibi halüsilasyonlar çok görüyorum ve rahatsız olup ışığı açıyorum çünkü tavanda gezen kadına benzeyen tipsiz suratları dağılmış mahlukatlar geziyor hadi onu geçsem yerde maymun gibi hareket eden suratı dağınık cüceler geziyor işte sırf bunları dedim diye bir kaç kişinin korkması muhtemel.Ayrıca bunlar sürü halinde 5-6 tane falan görüyorum ve bunlar tamamiyle gerçek değiller sadece beynimin bana oynadığı bir oyun bunlar ve bunu durduramazsanız rahatsız olursunuz o zamanda lambayı yakarsanız rahatlarsınız.Benim niktofobim var karanlık korkusunun psikolojik olarak çok ciddi bi hastalık olduğu bi evre.Aslında inanmak her şey biz karanlıktan değil,içinde ne olduğunu bilmediğimizden korkarız .Benim durumum biraz ciddi halisünasyona kadar dayanıyor ama bu karanlık korkusuna duyarsız kalırsanız sonunuz o olması muhtemel.
Hazır zamanınız varken korkunuzu yenmenizi öneririm