UcanPatates26
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
Sunucu güzel bir sunucu fakat artık premium kullandığım için pek oynamıyorum.
1.8 olarak planlıyoruz. Genel olarak 1.11 için başka türlü çalışmalarımız mevcut, özel bir launcher (tasarım dışında) kodlamasını tamamladık. Bunu uygun bulduğumuz bir zamanda yavaş yavaş aktif etmeyi planlıyoruz.Bedwars sürüm 1.11.2 mi olacak 1.8 mi?
GT-I9060I cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Peki ilerleyen zamanlarda sunucuya bu özel launcher ile girmek zorunlumu olacak? (SO gibi?)1.8 olarak planlıyoruz. Genel olarak 1.11 için başka türlü çalışmalarımız mevcut, özel bir launcher (tasarım dışında) kodlamasını tamamladık. Bunu uygun bulduğumuz bir zamanda yavaş yavaş aktif etmeyi planlıyoruz.
Son 8 ay içinde 2.Rekor:
![]()
Bu arada bence creativeyi 1.12 sürüm yapabilirsin, creative de ben oyunculara sohbetten bu creative 1.12 olsa güzel olurmu diye sormuştum oyunculara, onlarda evet dediler.Peki ilerleyen zamanlarda sunucuya bu özel launcher ile girmek zorunlumu olacak? (SO gibi?)
Launcher sistemini tamamen sorunsuz bir şekilde çalışıncaya kadar, oyunculara teşvik ile indirmeye çalıştıracağız. Zorunluluk olmayacak.Bu arada bence creativeyi 1.12 sürüm yapabilirsin, creative de ben oyunculara sohbetten bu creative 1.12 olsa güzel olurmu diye sormuştum oyunculara, onlarda evet dediler.
Yani demek istediğim creative sunucusunu 1.12ye güncelleyebilirsiniz. Nasıl olsa build için 1.8den sonra en iyi sürüm bence 1.12 oldu.
Launcher sistemini tamamen sorunsuz bir şekilde çalışıncaya kadar, oyunculara teşvik ile indirmeye çalıştıracağız. Zorunluluk olmayacak.
Launcher sistemi tamamen sorunsuz olunca ise zorunlu olarak kullanılacak.
Launcher ile birlikte güncel sürümleri kullanmaya özen göstereceğiz.
Yeni 3000. Rekoru kırmışsınız, tebrik ederim.+ Yakında yeni performans güncelleştirmeleri geliyor!
+ Eggwars, SurvivalGames ve Lobi sunucuları +4000 anlık çevrimiçi oyuncu için daha stabil hale getirilecek.
![]()
-
+ Eggwars için market güncellemesi çok yakında.
+ Skywars oyunu güncelledi, sandık sistemi değiştirildi.