GameKingTr59
Lapis Toplayıcısı
- En iyi cevaplar
- 0
SG sunucusunda çok fazla blok bug'u oluyor ve sürekli geri atıyor düzeltirseniz güzel olabilir.
Bütün hataları uzun zamandır topluyor ve hepsinin farkındayız, sömestr güncellemesi sunacağız. Sömestr güncellemesinde son derece gelişmiş bir Lobi sistemi için çalışıyoruz, sistem bitince; bütün hatalar için net bir çözüm için uğraşılacak.SG sunucusunda çok fazla blok bug'u oluyor ve sürekli geri atıyor düzeltirseniz güzel olabilir.
Sıralamaya giren oyuncuların ilk 100'ün neredeyse %80'lik kısmı hile bunun hakkında acilen bir şeyler yapmanız gerek diye düşünüyorum AAC kullandığınızı biliyorum fakat AAC legit aurayı yakalayamaz.
Keşke, herkes sizin gibi sorunları bildirip yardımcı olmaya çalışsa. Şu ana kadar yaptığınız bildirimler için teşekkürler.
Hileler için belirlediğimiz bir plan var:
Yardımcı ekibinin kontrolünde, WatchDog ekibi kurulacak ve anlık report sistemi kodlanacak.
En yakın zamanda yürürlüğe koymak için çalışacağız. Bize göre eskiyen SurvivalGames oyununuda tamamen yenilemeyi düşünüyoruz.
Sukelaci adlı yetkili arkadaş eğer ki hala yetkili ise kendisi hile sadece bilin diye söylüyorum daha öncesinde bir kaç oyunda hileden atıldığına şahit olmuştum ve bunların hepsi benimle kapışma sırasında oldu.Keşke, herkes sizin gibi sorunları bildirip yardımcı olmaya çalışsa. Şu ana kadar yaptığınız bildirimler için teşekkürler.
Hileler için belirlediğimiz bir plan var:
- Yardımcı ekibinin kontrolünde, WatchDog ekibi kurulacak ve anlık report sistemi kodlanacak.
En yakın zamanda yürürlüğe koymak için çalışacağız, bize göre eskiyen SurvivalGames oyununuda yenilemeyi düşünüyoruz.
Evet Bende Şahitim Hatta Youtubeda Küfürlü Videoları Var Diye Yazmıştım Ama Uyarı Yemiştim.Sukelaci adlı yetkili arkadaş eğer ki hala yetkili ise kendisi hile sadece bilin diye söylüyorum daha öncesinde bir kaç oyunda hileden atıldığına şahit olmuştum ve bunların hepsi benimle kapışma sırasında oldu.
Onun dışında WatchDog ekibi kurmak yerine AntiHack'i geliştirebilirsiniz. Size bu konuda yardımcı olmak isterim detaylar için özelden konuşabiliriz.
Sukelaci isimli yetkilinin yetkileri alınmıştı. AntiHack için fikirlerinizi elbette öğrenmek isterim, forum üzerinden iletişimi zor olarak görüyorum.Sukelaci adlı yetkili arkadaş eğer ki hala yetkili ise kendisi hile sadece bilin diye söylüyorum daha öncesinde bir kaç oyunda hileden atıldığına şahit olmuştum ve bunların hepsi benimle kapışma sırasında oldu.
Onun dışında WatchDog ekibi kurmak yerine AntiHack'i geliştirebilirsiniz. Size bu konuda yardımcı olmak isterim detaylar için özelden konuşabiliriz.
Discord kullanıyor olsaydım elbette Discord sunucunuza uğrardım forumda özelden yazabilirseniz sevinirim.Sukelaci isimli yetkilinin yetkileri alınmıştı. AntiHack için fikirlerinizi elbette öğrenmek isterim, forum üzerinden iletişimi zor olarak görüyorum. Eğer Discord kullanıyorsanız, lütfen iletişime geçin.
Eğer MC oynuyorsaniz ve bir Türk iseniz uzak durmanız gereken sunucudur desen keşke.Türkiyenin önde gelen sunucularından bir tanesi. Hatta rekor kırıp 4 bin kullanıcıya ulaştığını bile görmüştüm bu sunucunun. Eğer minecraft oynayıp bu sunucuya daha hiç katılmamışsanız hemen katılmanızı tavsiye ediyorum. İYİ FORUMLAR ^^
Şu dakikadan sonra sana %100 katılıyorum ciddi sorunlar mevcut ama çözümlenmiyor.Eğer MC oynuyorsaniz ve bir Türk iseniz uzak durmanız gereken sunucudur desen keşke.
Kanser olma tehlikesi içeriyor.
Görüşlerimin dikkate alındığını bilmek gerçekten güzel. Fakat eskiden direkt düzenleme yapıyordunuz şimdi böyle değilsiniz en azından her hafta buraya yazdıklarımı düzeltseniz yine de yeterli olacaktır.@GameKingTr59,
Günlük yaşantımızın yoğunluğundan dolayı, uzun zamandır sunucuyla uğraşamıyorduk. Şu an, işimizin başındayız. Sabah 10 - Gece 2'ye kadar durmadan çalışıyoruz. Oyuncular, yani sizler; sadece olayın üst tarafını görüyorsunuz. Yenilenme güncellemerini Şubat ayına kadar getirmeyi düşünüyoruz. Evet, şu an bir kaç proje üzerinde çalışıyoruz.
- Genel sunucu altyapısını şu an iyileştiriyoruz, tamamen alternatif performanslı bir lobi sistemi üzerinde çalışıyoruz. Umarız, şubat ayına kadar aktif olacak.
- Eggwars oyunu için SPEED ve NORMAL oyun modları eklenecek.
- SurvivalGames için gerekli güncellemeler yapılacak.
- Diğer oyunlar için ise sürüm güncellemesi gibi güncellemeler ile uğraşacağız.
- Hile sistemi için ise durumun farkındayız, elimizden gelenin en iyisin yapmaya çalışıyoruz, buradan yazdığınız yorumlara bu kadar cevap yazmamız da bunun göstergesidir.