Sunucunuz gayet başarılı. CraftRise gerçekten de çok güzel iş çıkarmışsınız. Tebrik etmek lazım. Sunucu konularımda sizlere yer vermeye çalışıyorum. Tekrardan başarılar.
Merhaba, uzun süredir birkaç problem ile ilgili ara ara soru sorup mesaj atıyordum ancak ısrarla cevap vermiyordunuz. Umarım yine bu şekilde olmaz.
Oyuna 3 ay girmeyen oyuncunun hesabı siliniyor bu sebeple bir arkadaşımın para yatırdığı hesap silindi. Bununla ilgili herhangi bir şey yapılabilir mi, yardımcı olabilirseniz sevinirim. Hesap ismi; ClaushTheFlawles
Millete sunucu alımlarımız +16 yaş diyorsunuz. Sunucunuzda 13-14 yaşında ki çocukları yetkili yapıyorsunuz. Ya diyeceksiniz biz canımızın istediğini yapıyoruz diyin ya da ekibinizdeki çoluk çocuğu ekipten çıkartın. Zamanında işini iyi yapanları işinden ettiniz [ChromTR, MrTuRaL, Sukelaci]. Sunucunuzu zirveye çıkartanları sattınız ve batıyorsunuz. Yetkili ekibinize özür dilerimleri alarak daha çok batarsınız. Artık Destek Sistemine bakan adam akıllı bir ekip bile yok. Eskiden saniyesinde cevap gelirken artık cevabın gelmesi saatler sürüyor ve üstüne banlanmasıda çok uzun sürüyor. Lütfen kendinize çekidüzen verin.
hayır hayır like attım.....Disslike attım.
Böylesine prestijli bir sunucu nasıl oluyor da böyle rezil bir hile koruması kullanıyor anlamış değilim. Her ne kadar kafa dağıtmak için uğrasam da hileler sağ olsun çileden çıkmamak elde değil. Yeni oyunlar getireceğinize hile korumasına el atsanız daha çok oyuncu çekeceksiniz.
Biraz olsun çabalayarak başlayabilirler.Hileyi nereye kadar engelleyebilirsiniz ki? Hileyi çözmüş birileri lazım.