Erbatur

Gözlerimin içindeki ülkemsin sen benim.
En iyi cevaplar
0
Sunucunuz gayet başarılı. CraftRise gerçekten de çok güzel iş çıkarmışsınız. Tebrik etmek lazım. Sunucu konularımda sizlere yer vermeye çalışıyorum. Tekrardan başarılar.

Erbatur

Gözlerimin içindeki ülkemsin sen benim.
En iyi cevaplar
0
Merhaba @MediaRise ben discord sunucunuzdaydım oyunculara yardım ediyordum, sabahleyin bir baktım discord sunucunuzdan banlanmışım. Lütfen banımı kaldırınız.

Kullanıcı Adım: Eren Çimen | ErenRyz

EgeN7

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba, uzun süredir birkaç problem ile ilgili ara ara soru sorup mesaj atıyordum ancak ısrarla cevap vermiyordunuz. Umarım yine bu şekilde olmaz.

Oyuna 3 ay girmeyen oyuncunun hesabı siliniyor bu sebeple bir arkadaşımın para yatırdığı hesap silindi. Bununla ilgili herhangi bir şey yapılabilir mi, yardımcı olabilirseniz sevinirim. Hesap ismi; ClaushTheFlawles

Sukela

ne yazsam bilemedim
Genel Moderatör
En iyi cevaplar
83
Merhaba, uzun süredir birkaç problem ile ilgili ara ara soru sorup mesaj atıyordum ancak ısrarla cevap vermiyordunuz. Umarım yine bu şekilde olmaz.

Oyuna 3 ay girmeyen oyuncunun hesabı siliniyor bu sebeple bir arkadaşımın para yatırdığı hesap silindi. Bununla ilgili herhangi bir şey yapılabilir mi, yardımcı olabilirseniz sevinirim. Hesap ismi; ClaushTheFlawles

Üç ay içinde bir gün de olsa oyuna giremedi mi ?

Brserol

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Millete sunucu alımlarımız +16 yaş diyorsunuz. Sunucunuzda 13-14 yaşında ki çocukları yetkili yapıyorsunuz. Ya diyeceksiniz biz canımızın istediğini yapıyoruz diyin ya da ekibinizdeki çoluk çocuğu ekipten çıkartın. Zamanında işini iyi yapanları işinden ettiniz [ChromTR, MrTuRaL, Sukelaci]. Sunucunuzu zirveye çıkartanları sattınız ve batıyorsunuz. Yetkili ekibinize abileri alarak daha çok batarsınız. Artık Destek Sistemine bakan adam akıllı bir ekip bile yok. Eskiden saniyesinde cevap gelirken artık cevabın gelmesi saatler sürüyor ve üstüne banlanmasıda çok uzun sürüyor. Lütfen kendinize çekidüzen verin.

Sukela

ne yazsam bilemedim
Genel Moderatör
En iyi cevaplar
83
Millete sunucu alımlarımız +16 yaş diyorsunuz. Sunucunuzda 13-14 yaşında ki çocukları yetkili yapıyorsunuz. Ya diyeceksiniz biz canımızın istediğini yapıyoruz diyin ya da ekibinizdeki çoluk çocuğu ekipten çıkartın. Zamanında işini iyi yapanları işinden ettiniz [ChromTR, MrTuRaL, Sukelaci]. Sunucunuzu zirveye çıkartanları sattınız ve batıyorsunuz. Yetkili ekibinize özür dilerimleri alarak daha çok batarsınız. Artık Destek Sistemine bakan adam akıllı bir ekip bile yok. Eskiden saniyesinde cevap gelirken artık cevabın gelmesi saatler sürüyor ve üstüne banlanmasıda çok uzun sürüyor. Lütfen kendinize çekidüzen verin.

Disslike attım.

MediaRise

PLAY.CRAFTRISE.TC
En iyi cevaplar
0
Bu haftanın önemli güncellemeler listesi:

[THE BRIDGE] Takımlı modlara (2v2, 3v3v3v3) yeni 3 adet harita eklendi. (Desert, Ships, City)

[GENEL] Genel alt yapı güncelleştirmeleri ve hata düzeltmeleri.
[THE BRIDGE] Oyun hataları çözüldü.
[LOBI] "XX oyuncu oyunda!" hologramları artık çoklu dil destekliyor.

THE BRIDGE v2.0
- Yeni haritalar, hata düzeltmeleri.
- Yeni 3 adet harita eklendi. (Space, Gravity, Aliens)
- Envanter hataları %100 çözüme ulaştı. (Elma yenmemesi, ok atmaması vs.)
- Portalların aniden yok olma sorunu çözüldü.
- Portallara yukarıdan atlarken gollerin sayılmama sorunu çözüldü.
- Haritaya özel zaman eklendi.

byElysion

fara á brott með víkingum, standa upp í stafni
Emekli
En iyi cevaplar
59
Destek sisteminiz çok kötü. 1 tane kanıt atılabiliyor sadece yani 2 fotoğraf koyamıyorum desteğe. Makro kullananlar ile de hiç ilgilenilmiyor malesef.

CowboyBebopTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
1
Böylesine prestijli bir sunucu nasıl oluyor da böyle rezil bir hile koruması kullanıyor anlamış değilim. Her ne kadar kafa dağıtmak için uğrasam da hileler sağ olsun çileden çıkmamak elde değil. Yeni oyunlar getireceğinize hile korumasına el atsanız daha çok oyuncu çekeceksiniz.

Sukela

ne yazsam bilemedim
Genel Moderatör
En iyi cevaplar
83
Böylesine prestijli bir sunucu nasıl oluyor da böyle rezil bir hile koruması kullanıyor anlamış değilim. Her ne kadar kafa dağıtmak için uğrasam da hileler sağ olsun çileden çıkmamak elde değil. Yeni oyunlar getireceğinize hile korumasına el atsanız daha çok oyuncu çekeceksiniz.

Hileyi nereye kadar engelleyebilirsiniz ki? Hileyi çözmüş birileri lazım.

CowboyBebopTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
1
Hileyi nereye kadar engelleyebilirsiniz ki? Hileyi çözmüş birileri lazım.
Biraz olsun çabalayarak başlayabilirler.
2017-07-11_10.17.56.png

Not: Eğer CR adın "Sukelaci" ise zamanında hile kullandığın için seni de rapor etmiştik ve sanırsam görevden alınmıştın. Yöneticileri de konuda bu denli savunmandan anlaşılıyor sanırsam. Bu da hile korumasına önem verilmediğinin büyük bir kanıtı zaten. @GameKingTr59