minecraft hayattır
Taş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Birkaç gün önce PUBG aldım ve her maça girdiğimde yükleme ekranı çok uzun sürünce sinirlendim kapattım oyunu. Ne oynasam diye düşünürken yıllardır masaüstünde duran ama oynamadığım Minecraft'ı açayım dedim. Yeni açılmış/yapım aşamasında birkaç yabancı survival sunucusuna girdim ve bir anda kendimi ortaokul yıllarımda buldum 8. sınıfın sonrasındaki yaz hayvan gibi uğraştığım, yaz bitince lisenin başlamasıyla beraber kapattığım bir faction serverım vardı, o serverı hatırladım slotları arttırıp 40 düzenli oyuncuya ulaşınca hub servera dönüştürecektim. Güzel zamanlardı, eğer yanlış hatırlamıyorsam hiç vip satamamıştım ama önemli değildi çünkü eğleniyordum, serverla uğraşmayı seviyordum En son hatırladığım yeni bir spawn ve market yapıyordum.
Şimdi 19 yaşındayım ve yaklaşık 1-1,5 ay sonra üniversiteye başlayacağım ama bu önemli değil çünkü lisenin aksine bu sefer okul, serverımı öldüremeyecek
Forumda biraz dolandım ve açıkcası Türkiyedeki sunucu piyasasının durumu çok hoşuma gitmedi, bu yüzden İngilizce bir sunucu açmayı düşünüyorum ama o zamanda Türkiyeye kıyasla koca bir okyanusta rekabet ediyor olacağım.
Diyebilirsiniz ki "Madem Türk sunucuları beğenmedin o zaman düzgün bir tane sen açta görelim " oyuncular demekki bu sunucuları beğeniyor o yüzden piyasa bunlarla dolu.
Alışkın olduğum şekilde faction yada semi-survival olan ama teması piyasadakilerden çok daha farklı bir sunucu açacağım daha sonra birkaç minigame vb. ile bir ufak bir hub sunucuya dönüştürüceğim (ana temadan sapmadan) .
Amacım Vip satıp zengin olmak değil bir nevi eski günlerin hatrına nostalji amaçlı açacağım sunucuyu.
Hala biraz endişeliyim çünkü sanırım Pewdiepie geçenlerde Minecraft serisine başlamış ve bununla beraber oyun tekrar popüler oldu galiba ? Açıkcası bir balonun ortasında sunucu açmak istemem.
Sizce ne yapmalıyım ? Türkçe sunucu mu, İngilizce sunucu mu ?
Bu arada nitrado'nun sitesi Türkçe değil miydi ?
Birde 1.8 saplantısı mı var Türkiyede ?
Şimdi 19 yaşındayım ve yaklaşık 1-1,5 ay sonra üniversiteye başlayacağım ama bu önemli değil çünkü lisenin aksine bu sefer okul, serverımı öldüremeyecek
Forumda biraz dolandım ve açıkcası Türkiyedeki sunucu piyasasının durumu çok hoşuma gitmedi, bu yüzden İngilizce bir sunucu açmayı düşünüyorum ama o zamanda Türkiyeye kıyasla koca bir okyanusta rekabet ediyor olacağım.
Diyebilirsiniz ki "Madem Türk sunucuları beğenmedin o zaman düzgün bir tane sen açta görelim " oyuncular demekki bu sunucuları beğeniyor o yüzden piyasa bunlarla dolu.
Alışkın olduğum şekilde faction yada semi-survival olan ama teması piyasadakilerden çok daha farklı bir sunucu açacağım daha sonra birkaç minigame vb. ile bir ufak bir hub sunucuya dönüştürüceğim (ana temadan sapmadan) .
Amacım Vip satıp zengin olmak değil bir nevi eski günlerin hatrına nostalji amaçlı açacağım sunucuyu.
Hala biraz endişeliyim çünkü sanırım Pewdiepie geçenlerde Minecraft serisine başlamış ve bununla beraber oyun tekrar popüler oldu galiba ? Açıkcası bir balonun ortasında sunucu açmak istemem.
Sizce ne yapmalıyım ? Türkçe sunucu mu, İngilizce sunucu mu ?
Bu arada nitrado'nun sitesi Türkçe değil miydi ?
Birde 1.8 saplantısı mı var Türkiyede ?
Son düzenleme: