minecraft hayattır
Taş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Eski minecraft oyuncusu olarak diyorum minecraft cidden eskiden güzeldi, saatlerimizi verip survival da ev yapardık madende elmas bulup bulup elmas set çekerdik.
Tabi millet x ray kullanıp elmas seti çekmiş buda oyun hevesimi kaçırmıyor değildi ama güzel sarıyordu minecraft'ı eski zamanlarda oynamaktan zevk alıyordum.
Sonra faction sunuculara girmeye başladım /warp lapis vardı orada lapis kazıp xp toplayıp p4 set yaptığım oldu sonra kazdığım lapisleri satıp zengin olduğumda doğru.
Kolay bir şey olunca herkes bu rutini yapmaya başladı açıkcası millet kolayı seviyor meğersem.
Lapis faction sunucuların totemi olmuş sanki ormanda az adam görmedim p4 setli adamlarım setsiz insanları kestiğini.
Bence farklı bir şeyler yapılmalı alıştığımız şeylerin dışında görmediğimiz daha önce yapmadığımız bir şey olmalı sunucularda.
Sunucu açmanın amacını cidden takdir ettim eski zamanları bende özledim.
Kolay gelsin dostum inşallah hedefine ulaşırsın.
Açıkcası benim serverımda da lapis ve warp maden vardı çünkü oyuncular bunu istiyordu bende öyle yapmak zorunda kalmıştım :/ faction, faction değil ki Türkiyede. Serverlarda arsa sistemi bile vardı bir ara ,normalde creative sunucularda olur arsalar ama işte kitle hem ayranım dökülmesin hem "rahatım bozulmasın" istediği için baselerini arsaya yapardı
sunucum nitradodaydı o aralar hatırladığım kadarıyla en kaliteli hosting sağlayıcılarından biriydi ve sitesinde Türkçe dil desteği de vardı yanlış hatırlamıyorsamElinden geliyorsa çok dilli bir sunucu açabilirsin.İşin garip tarafı neden nitrado gördüm orada