Acemi c4d çalışmalarım

Yetenegim

• Güzel

Kullanılan: 4 26.7%
  • Geliştir

Kullanılan: 11 73.3%

• Kullanılan toplam oy
    15

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Blueprintten bahsetmiyorum ben. O biliyor ne demek istediğimi.
Ayrıca hayır, modellemenin tekniği o değil. Modellemeyi iş olarak edinen profesyonellerden bahsediyorsak onlar kendileri önce elde çiziyorlar, sonra bilgisayara aktarıp çizimdeki hatları belirginleştiriyorlar ve son olarak resmi model programına atıp aynı hizadan modelliyorlar. Genellikle önden ve yandan olmak üzere iki ayrı çizim yapılır ancak bazı modeller üstten ayrıca bir örneğe ihtiyaç duyduğu için üçünçü çizim de üstten yapılır.

Ben eleştirmemiştim bunu ilk söylerken ama yüzüme bakarak yalan söylersen bunu hakaret sayarım, beni veya bir başkasını aptal yerine koymaya hakkın yok.
Doğru söylüyor anlattığının aynısını AQW de silahları,zırhları,kaskları vs. vs. yapımlarının hepsinde büyükçe bir kağıda çiziyorlardı her detayını sonrasında bilgisayara aktarıp orada da aynı bu arkadaşın anlattığı gibi yapıp gerekirse hareketlendirip oyuna katıyorlardı hatta maketlerini bile yapıyorlardı ve hepsinin yapılışını her update de atıyorlardı.

muhammed1841

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Bıçak hoş, iki boyutlu dursa bile.
Diğerlerini ise ilk bakışta boyanmış strafor köpük sandım.
Acemisin kendin de demişsin zaten .s
Geliştirilmeli

SenseiWu

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
İlk bakışta hepsi kötü dursa da örneğin Unturned gibi oyunlar için ideal bir çalışma. Ama yüksek grafikler için ise 2/10
Aslında bu bir tarz da sayılabilir örneğin bir eşyayı basitleştirmek gibi veya Windows 8'in Metro tarzı gibi.
Oyun için yapmadığını biliyorum ama kullanılabilir.

TheDrayS

www.Filo.ooo
En iyi cevaplar
0
Azıcık daha emek verilip daha iyisi yapılabilir.

Sana tavsiyem C4D değil de 3DS MAX kullan.