Acil Lazım Sizce Güvenli Mi ? -cbg2002

rayandu06

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
24 saat ingilizce goren biri olarak soyluyorum. İngilizcede pronunciatin cok onemlidir. Mesela mother nasil okunur ?
bunun fonetikteki okunusu (ma¥%240ır) dir.
madır degildir. Th yi okurken dilinizi on dislerin arasina getirerek dilinizi agzinin disina cikarip havaya dogru tukurme hareketi yapmaniz ve bunu yaparken ses tellerinizi kullanmaniz gerekir. Thousand da ses telleri kullanilmadan direk dil on dislerin arasina getirerek uflemeniz gerekir. Sessiz th peltek s seklinde sesli th ise peltek z şeklinde cikar.

GM FOX cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

cbg2002

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
O değilde bu işe yararsa ne güzel olur lan okumasam bile işsiz kalmam :D İngiliz kızlarada yavşamak kolay olur :D Hep hayalimdi ingilizce öğrenmek :D

cbg2002

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
24 saat ingilizce goren biri olarak soyluyorum. İngilizcede pronunciatin cok onemlidir. Mesela mother nasil okunur ?
bunun fonetikteki okunusu (ma¥%240ır) dir.
madır degildir. Th yi okurken dilinizi on dislerin arasina getirerek dilinizi agzinin disina cikarip havaya dogru tukurme hareketi yapmaniz ve bunu yaparken ses tellerinizi kullanmaniz gerekir. Thousand da ses telleri kullanilmadan direk dil on dislerin arasina getirerek uflemeniz gerekir. Sessiz th peltek s seklinde sesli th ise peltek z şeklinde cikar.

O kadar da ingilizce biliyorum yani :D

rayandu06

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
O değilde bu işe yararsa ne güzel olur lan okumasam bile işsiz kalmam :D İngiliz kızlarada yavşamak kolay olur :D Hep hayalimdi ingilizce öğrenmek :D
katiliyorum. İngiliz kizina çok guzelsin desen : "ah :) thank you :) you are very handsome guy too :)

turk kizina denersin
"sanane lan benim guzelligimden ? Gerizekali ya :D"

DarqKnife

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Tavsiye etmem. Bunun yerine seveceğin yabancı dizileri izle. Senaryolu oyunlar oyna. Çözersin kendi kendine.