- En iyi cevaplar
- 0
Bencede haklı minecraft'ı ingilizce oynayarak çoğu şeyi çözdümBirsürü ing oyun oyna 1 ay filan zaten söküyosun ben öle öğrendim sonra full kelime!
Bencede haklı minecraft'ı ingilizce oynayarak çoğu şeyi çözdümBirsürü ing oyun oyna 1 ay filan zaten söküyosun ben öle öğrendim sonra full kelime!
Tavsiye etmem. Bunun yerine seveceğin yabancı dizileri izle. Senaryolu oyunlar oyna. Çözersin kendi kendine.
Malesef sizin gibi sürekli oyun oynayacak vakit bulamıyorum benÇok dolu bir insanım bu yüzden de uyurken öğenmek daha mantıklı olur diye düşündüm
![]()
Kızmıya aklını kullan bi kursa gitmen ölüm riskini daha aza indirir ^.^
vaktim olsa sana bol bol ögretirdim ingilizceyi
bi arkadasım rusca ögretmeyi teklif etmişti istersen seni ona yönlendiriyim kapına kadar geliyor![]()
Yaş 18 se olmaz da internetten sesli belki olabilir o da zaman bulbilirsemücret almıyor![]()
rusçayı cok güzel ögretiyorilk okul rus kızı gibi yazabiliyorum ruscayı hihi ^.^
18 yaşında süreyi sen belirliyorsun![]()
tanrıcanın kılıcı die bi oyunda tanıstım 1 haftadır tanısgızı
başına bir şey gelirse mesuliyet kabul etmiyorum ^.^
stoklarda kaldiysa 1 tanede ben alabilirmiyim ? .-.ücret almıyor![]()
rusçayı cok güzel ögretiyorilk okul rus kızı gibi yazabiliyorum ruscayı hihi ^.^
18 yaşında süreyi sen belirliyorsun![]()
tanrıcanın kılıcı die bi oyunda tanıstım 1 haftadır tanısgızı
başına bir şey gelirse mesuliyet kabul etmiyorum ^.^
ankara / beypazarisanada 21 yaşında bi arkadasım var ama zannetmiorm kabul edicegini ^.^
nerde oturuosun ona göre
Sen bi sor olmaz derse yarın sipariş verecemfacesini veriyim istersen
ama rusca ingilizce ögretirmi bilemiorum![]()
Aynısı bana da oluyor.. Yemin ediyorum.Açıkcası bana mantıklı geldi çünkü bilinç altına kazıdığın her şey aklında kalıyor.Mesela gece yatmadan önce "saat 7 de uyanacağım" diyorum ve onu bilinç altıma kazıyorum.Sabah tam 7 de uyanıyorum.
Neyse gece kulaklık kullancam artık o zamanmalesef istanbul olmamlı şehir dışında servis yoq[DOUBLEPOST=1414960348,1414960302][/DOUBLEPOST]
bak bu gerçekten dogru ^.^ 1 hafta ugraştım her uyudugumda 5 rüyamı birden hatırlıodum
ne rüya görücegimide ben seçiodum tabi hihi ^.^
Arapça biraz daha karışık amabir reklam var arapçayı 30 derste öğreniyormuşuz. parasıda 400 tl filan. bu dediğime göre böyle birşeyin gerçek olması çok düşük bir ihtimal.
öyle olduğuna göre bu ingilizce kolay ve 16 gün ediyor buda tahminlerime göre 50-100 TL olması lazım.Arapça biraz daha karışık ama![]()
Zaten 50 tlöyle olduğuna göre bu ingilizce kolay ve 16 gün ediyor buda tahminlerime göre 50-100 TL olması lazım.