İstek /admin skripti

DarknessWay

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
ALLAH İÇİN BİRİSİ ADMİN SKRİPTİ SÖYLESİN ARKADAŞLAR İHTİYACIM OLAN SKRİPT /admin komutu olmadan blok koyamama kıramama skripti
söyleyene ininal üzerinden 5tl atıcam hafta sonu nolur şu skripti yazın suraya (YAZAN DC SİNİ YAZSIN 5TL İÇİN)SKRİPT KONTROL EDİLECEK

Ahmetakaya

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba, anlatmaya çalıştığınız şeyi anladım sanırım, eğer kişinin oyun modu Yaratıcı Modu ise blok koyup koyamamasını /admin komutu ile ayrlamayı istiyorsunuz.

Çözüm:
https://www.spigotmc.org/resources/build-mode.12847/#review-80798-644083
Bu linkteki eklentiyi indirip kurarak “buildmode.toggle” yetkisi verdiğiniz kişiler/grupların Yaratıcı Modda blok koyup koyamamasını /buildmode veya /bm komudu ile ayarlayabilirsiniz!

Umarım faydalı olmuştur, iyi forumlar.

ThePizm

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
7
ALLAH İÇİN BİRİSİ ADMİN SKRİPTİ SÖYLESİN ARKADAŞLAR İHTİYACIM OLAN SKRİPT /admin komutu olmadan blok koyamama kıramama skripti
söyleyene ininal üzerinden 5tl atıcam hafta sonu nolur şu skripti yazın suraya (YAZAN DC SİNİ YAZSIN 5TL İÇİN)SKRİPT KONTROL EDİLECEK
Fazla dikkatli yapmadım ama çalışıcağından eminim, admin modunun kapanmasını eklemedim, isterseniz eklerim, istediğinizden bunu anladım umarım yardımcı olur.

JavaScript:
command /admin:   
    permission: admin.sk
    permission message: &c&lADMIN &8> &3Yetkin yok.
    trigger:
        set {admin::%player%} to 0   
        send "&cAdmin mod aktif, artık yere blok koyabilirsin."   

on place:
    if {admin::%player%} = 1:
        cancel event

on break:   
    if {admin::%player%} = 1:
        cancel event   

on join:
    set {admin::%player%} to 1   

on first join: