Berke korkmaz
Taş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Bu level sisteminde kaç adam öldürünce level atliyor
10 Kişi öldüründe bir level atlıyorsun (PVPLEVELS/CONFİG.YML'den ayarlayabilirsin)Bu level sisteminde kaç adam öldürünce level atliyor
Çok güzel
Mukemmel. 1.8 Serverim Icin Kullanicam![]()
TeşekkürlerÇok güzel bir paket kendi paketimi yapıyorum ama dosyada dursun![]()
ahmetmelih 1.8 enchant için skript yaparmisin lütfen 3 lapis'le enchant yapiliyor10 Kişi öldüründe bir level atlıyorsun (PVPLEVELS/CONFİG.YML'den ayarlayabilirsin)
Teşekkürler![]()
Teşekkürler, yeni güncellemelerle farklı sorunlar düzenlenecektir.Paket Fevkalede Müthiş Derece Güzel.Şuana Kadar Pakette Hiç Sorun Bulamadım.
Kendi Serverimde Bir Kaç Editleme Yapıp Kullanıcam Eyer İznin Varsa.
Bir Kaç Denemem Sonucu WorldGuardda bir şey Farkettim Wg'li Alanda Basın Plakası Çalışmıyor Ve Ayrıca Command Block. Bir Oyuncu Basınç Plakasına Basınca permission İstiyor. Bunun Çözümü Nedir. Bu Arada Tekrar Tebrik Ediyorum Paket Çok Güzel.
![]()
Her zamanki gibi mükemmel bir paket.
Teşekkürlerhll olsun
Pluginler varken skripte gerek yokbence skriptle yap daha iyi olur ._.
Çok sağol dostumGörünce " Aman Allahım ! " Dedim... Sonra 1 Beğeni 1 Yorumu Görünce Esirgemeyim Dedim. Nasıl Olsa Siz Bu Plugin Paketini Bize Esirgemediniz (:
Elinize Sağlık Olsun (:
eyvallah dostumPlugin'in ne olduğunu gösteren ilk insanEfsane
![]()
Mesajları ayarlamak için (Eğer Essentials/config.yml bölümünde locale: en ise):Merhaba, mesela /Spawn yazınca Spawn'a ışınlanırken ( [TP] ışınlanıldı ) gibi mesaj gelior.
Bu mesaj ayarı Essentials.jar'dan mı yapılmaktadır?