Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

P4RS

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0

drinkingsage

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Paket Fevkalede Müthiş Derece Güzel. :) Şuana Kadar Pakette Hiç Sorun Bulamadım. :) Kendi Serverimde Bir Kaç Editleme Yapıp Kullanıcam Eyer İznin Varsa. :) Bir Kaç Denemem Sonucu WorldGuardda bir şey Farkettim Wg'li Alanda Basın Plakası Çalışmıyor Ve Ayrıca Command Block. Bir Oyuncu Basınç Plakasına Basınca permission İstiyor. Bunun Çözümü Nedir. Bu Arada Tekrar Tebrik Ediyorum Paket Çok Güzel. :)

P4RS

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Paket Fevkalede Müthiş Derece Güzel. :) Şuana Kadar Pakette Hiç Sorun Bulamadım. :) Kendi Serverimde Bir Kaç Editleme Yapıp Kullanıcam Eyer İznin Varsa. :) Bir Kaç Denemem Sonucu WorldGuardda bir şey Farkettim Wg'li Alanda Basın Plakası Çalışmıyor Ve Ayrıca Command Block. Bir Oyuncu Basınç Plakasına Basınca permission İstiyor. Bunun Çözümü Nedir. Bu Arada Tekrar Tebrik Ediyorum Paket Çok Güzel. :)
Teşekkürler, yeni güncellemelerle farklı sorunlar düzenlenecektir.

oyunculara;
worldguard.region.flag.flags.chest-access.* (Chestler için)
worldguard.region.flag.flags.use.* (basınç plakası vb. için)
yetkisini verin

sonra
/region flag REGIONADI use allow

Son düzenleme:

TheKordon

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Görünce " Aman Allahım ! " Dedim... Sonra 1 Beğeni 1 Yorumu Görünce Esirgemeyim Dedim. Nasıl Olsa Siz Bu Plugin Paketini Bize Esirgemediniz (:
Elinize Sağlık Olsun (:

Cleons

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba, mesela /Spawn yazınca Spawn'a ışınlanırken ( [TP] ışınlanıldı ) gibi mesaj gelior.
Bu mesaj ayarı Essentials.jar'dan mı yapılmaktadır?

P4RS

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Plugin'in ne olduğunu gösteren ilk insan :) Efsane :)
eyvallah dostum

Merhaba, mesela /Spawn yazınca Spawn'a ışınlanırken ( [TP] ışınlanıldı ) gibi mesaj gelior.
Bu mesaj ayarı Essentials.jar'dan mı yapılmaktadır?
Mesajları ayarlamak için (Eğer Essentials/config.yml bölümünde locale: en ise):
Essentials.jar/messages_en.properties dosyasından ctrl+f ile istediğiniz mesajı aratın sonra istediğiniz gibi değiştirin.
Veya essentials.jar içindeki .class uzantılı dosyaların içindeki ingilizce kısmı(komut vbde olur) değiştirmek için
inClassTranslator kullanın (
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
indirebilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...