Aile Bakanlığı: Oyunlarımızdan bari ellerinizi çekin

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Yalnız az önce ingilizce PC Gamer'ın Minecraft haber ve yorumlarını okudum, Adamlar bize resmen küfür ediyor ve biz karşılık vermiyoruz. Afedersiniz ama Bizim o MÜKEMMEL AİLE BAKANLIĞIMIZ YÜZÜNDEN Adamlar bize resmen hayvan muamelesi yapıyor. Adamın birisi "Müslümanlar şiddete karşı mıydı? Çok gülünç" Yazmış.
Bir başkası ise daha da kötüsü.
İşte en canımı sıkan yorum.
------------------------------
Durumun ne kadar aptalca olduğunu işte ortada:

-Ağır şartlar altında illegal yollarla çalışan çocuklar hakkında bir şey yapmıyorlar.
-Her kırmızı ışığın yanında durup peçete satan çocuklara da bir şey yapmıyorlar.
-Bir yazar çocuklara ne kadar korkunç davranıldığını(Tecavüz ve şiddet) göstermek için kitap yazınca, hükümet "Milli sırları açığa çıkarttığından" el atıyor.
-Çocuklar(İki cinsiyetten de) birçok yerde tecavüz ediliyor ve buna karşılık bir araştırma yapmadan göz yumuyorlar. IŞID propagandasına da açmışlar kendilerini.
*Bunun gibi 3 yorum daha yazmış ama çevirmeye korkuyorum, adam resmen küfür etmiş.*
Ama televizyondaki, filmlerdeki herşeyi sensörlüyorlar, öyle ki bunların hepsi "Çocukların iyiliği için". Şimdi de bilgisayar oyunları. Bilgisayar kullanıcılarının iyiliği için yapıyorlar. Oylamalar yakın ve gerçekten de iyi bir başkana ihtiyaçları var, bunu da şu şekilde yapıyorlar: Aptallığın ötesine geçerek.

Hükümet kendi başına yeterince kötü. Din ile karışınca, hele ki İbrahim dinleri yani bugün bile insanlığı kirleten bir salgın olan dinlerle karışınca...
-------------------------------------
ADAM RESMEN BİZE HAKARET ETMİŞ! LAN ALLAHSIZ, HÜKÜMETİ ANLARIM DA MİLLETİMİZİ NİYE İŞİN İÇİNE KATIYORSUNUZ?!
Ben bir yorum gördüm orada burada yazsam olay çıkar. Bu özür dilerimlerin alayı öyle, hala oraya gidip onları destekleyen Türkler var ulan adamlar bize saydırıyor, bizimkiler gidip yalakalık yapıyor.

muhammed1841

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Ben bir yorum gördüm orada burada yazsam olay çıkar. Bu özür dilerimlerin alayı öyle, hala oraya gidip onları destekleyen Türkler var ulan adamlar bize saydırıyor, bizimkiler gidip yalakalık yapıyor.
Ya bir yandan da haklılar aslında. Milletimiz de Hükümet de bu konularda açık fikirli değil. 3. Dünya ülkesi gibiyiz, üstüne üstlük bir de Müslüman çoğunluktan dolayı diğer ülkelerdeki insanlardan baskı ve düşmanlık görüyoruz. Adamlar bizi düşmancıl sanıyor, birisi "2000 yıldır aralıksız savaşıyorsunuz Minecraft şimdi mi aklınıza geldi" gibi mesajlar yazmış. Sonumuz hayırlısı...
Yalnız bu konuyu daha fazla ilerletirsek Siyasi olacak, uyarı alacağız ona göre :D

BrolyTheLSSJ

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yasaklansa da şu Youtube'daki Minecraft videolarından kurtulsak.

Bir Creepypastacı olarak söylüyorum; Sonic.exe, Sally.exe, Slenderman gibi oyunların yanında Minecraft çok masumdur.

Ya bir yandan da haklılar aslında. Milletimiz de Hükümet de bu konularda açık fikirli değil. 3. Dünya ülkesi gibiyiz, üstüne üstlük bir de Müslüman çoğunluktan dolayı diğer ülkelerdeki insanlardan baskı ve düşmanlık görüyoruz. Adamlar bizi düşmancıl sanıyor, birisi "2000 yıldır aralıksız savaşıyorsunuz Minecraft şimdi mi aklınıza geldi" gibi mesajlar yazmış. Sonumuz hayırlısı...
Yalnız bu konuyu daha fazla ilerletirsek Siyasi olacak, uyarı alacağız ona göre :D

Ne demişler? "Türk'ün Türk'ten başka dostu yoktur." Bunu deldiğim için beni bile hapse atabilirler :D

Ayrıca, bu gibi yasaklar oldukça dünyaya rezil oluyoruz zaten. Bu yüzden de bize "Saldıracak yer arıyorlar" yaftası yapıştırılıyor.

Yalnız az önce ingilizce PC Gamer'ın Minecraft haber ve yorumlarını okudum, Adamlar bize resmen küfür ediyor ve biz karşılık vermiyoruz. Afedersiniz ama Bizim o MÜKEMMEL AİLE BAKANLIĞIMIZ YÜZÜNDEN Adamlar bize resmen hayvan muamelesi yapıyor. Adamın birisi "Müslümanlar şiddete karşı mıydı? Çok gülünç" Yazmış.
Bir başkası ise daha da kötüsü.
İşte en canımı sıkan yorum.
------------------------------
Durumun ne kadar aptalca olduğunu işte ortada:

-Ağır şartlar altında illegal yollarla çalışan çocuklar hakkında bir şey yapmıyorlar.
-Her kırmızı ışığın yanında durup peçete satan çocuklara da bir şey yapmıyorlar.
-Bir yazar çocuklara ne kadar korkunç davranıldığını(Tecavüz ve şiddet) göstermek için kitap yazınca, hükümet "Milli sırları açığa çıkarttığından" el atıyor.
-Çocuklar(İki cinsiyetten de) birçok yerde tecavüz ediliyor ve buna karşılık bir araştırma yapmadan göz yumuyorlar. IŞID propagandasına da açmışlar kendilerini.
*Bunun gibi 3 yorum daha yazmış ama çevirmeye korkuyorum, adam resmen küfür etmiş.*
Ama televizyondaki, filmlerdeki herşeyi sensörlüyorlar, öyle ki bunların hepsi "Çocukların iyiliği için". Şimdi de bilgisayar oyunları. Bilgisayar kullanıcılarının iyiliği için yapıyorlar. Oylamalar yakın ve gerçekten de iyi bir başkana ihtiyaçları var, bunu da şu şekilde yapıyorlar: Aptallığın ötesine geçerek.

Hükümet kendi başına yeterince kötü. Din ile karışınca, hele ki İbrahim dinleri yani bugün bile insanlığı kirleten bir salgın olan dinlerle karışınca...
-------------------------------------
ADAM RESMEN BİZE HAKARET ETMİŞ! LAN ALLAHSIZ, HÜKÜMETİ ANLARIM DA MİLLETİMİZİ NİYE İŞİN İÇİNE KATIYORSUNUZ?!

1- Zaten ülkemizde adalet denen bir şeyi arıyorum ama bulamıyorum. Çünkü yok. Özgecan meselesinde bile karşıdan konuşacaklarına başka Özgecan'lar ölmesin diye önlem alınmıyor. Soma faciası için de konuşmaktan başka bir şey yapılmıyor. Ama kendilerine gelince, 1500 kişilik koruma ordusuyla geziyorlar.
Bu şartlarda ben artık her yasağa, her olaya; hatta bir iç savaşa bile "normaldir" derim yani.

2- Halkımızda da iş yok. Hükümete hakaret ederken kendilerine de hakaret ediyorlar. Halkı bu halde gören hükümet de bastırdıkça bastırıyor. Haliyle halkımız kendi kendilerine hakaret ettiğini anlamayınca, hükümet de yabancılar da cesaret alıyor.

L

LifeTaker

Ziyaretçi
Bakanlık: Haklısınız büyük yankı buldu hemen geri çekiyoruz ve tazminat ödeyeceğiz iyi günler
Arkadaşlar bir işe yaramayacak bu yaptıklarınız boşuna nefesinizi tüketmeyin artık. Oyuna yasaklama gelmez böyle mahkemeye gidip de dönen ne yasalar oldu

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
İyi hoş da sanki toplanan imzaları değerlendirecek birileri varmış gibi davranıyorsunuz. Kurul bir kez toplantıyla karar almışsa kolay kolay değiştirmez kararını.

ThtrkmN

King of the Wild Hunt
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Herşeyi propagandaya çevirmeye çalışmayın bakanlığın yasaklanan sitelerle kan davasımı var?
Bakın twitter yasaklandı sonra adamlar geldi türkiyeye twitter temsilciliği açtı illegaller kaldırıldı bitti. Her ülkede olduğu gibi bizede önem verdiler.
Aynı şekilde Mojang kullanıcı sözleşmesinde yaş sınırı ibaresi koyarsa mesutça çözülecek iş. +3 ü sınır sayamayız. Yani Mojang bir düzenleme yapsın , ondan sonra yasaklanırsa böyle konuşun. Bu firmaların Türkiyeye önem vermeleri için izlenen bir devlet politikası aslında anlayın yani.

Mr1KinG

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Oyunu bırakın Ne mutlu Türküm demek bile yasak böyle bir yerde oyunlar yasaklanabilir ama ilk önce kendimize çeki düzen vermeliyiz
Evet belki bu yorum yüzünden belki ceza alabilirim ama gerçekleri bilmeyenleri uyarmak gerek

ThtrkmN

King of the Wild Hunt
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Oyunu bırakın Ne mutlu Türküm demek bile yasak böyle bir yerde oyunlar yasaklanabilir ama ilk önce kendimize çeki düzen vermeliyiz
Evet belki bu yorum yüzünden belki ceza alabilirim ama gerçekleri bilmeyenleri uyarmak gerek
Yasak mı?

ThtrkmN

King of the Wild Hunt
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Irkçılık oluyormuş toplum içinde söylemek yasak bayrak çıkarmak yasak
kendi vatanımızda yabancıların bayrağını kullanacağız
Sadece okullardan andımız kalktı okula her ırktan insan gittiği için onalar zorla söyletmemek amaçlı yoksa biz her yerde söylüyoruz her yer bayrak dolu yasak diye bir şey yok.
Neyse konuşmanın anlamı yok uzun meseleler.

Mr1KinG

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Sadece okullardan andımız kalktı okula her ırktan insan gittiği için onalar zorla söyletmemek amaçlı yoksa biz her yerde söylüyoruz her yer bayrak dolu yasak diye bir şey yok.
Sen heralde hiç yaşamamışsın polisin önünde bayrak açarsan bayrağı elinden alırlar
Aksarayın önüne git ve Ne mutlu türküm de seni direk nezarethaneye atsınlarda gör Ve burda andımızdan bahsetmedim fark ettiysen 'diyene' demedim
bu arada Ne mutlu ..... demek serbest sadece türküm demek yasak

ThtrkmN

King of the Wild Hunt
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Sen heralde hiç yaşamamışsın polisin önünde bayrak açarsan bayrağı elinden alırlar
Aksarayın önüne git ve Ne mutlu türküm de seni direk nezarethaneye atsınlarda gör Ve burda andımızdan bahsetmedim fark ettiysen 'diyene' demedim
bu arada Ne mutlu ..... demek serbest sadece türküm demek yasak
Gerçeği söylemek gerekirse 1 kere gördüm oda bayrağımızı yakmaya çalışanın elinden aldılar :S
Pazar günü elimizde Türk bayrağıyla pazartesi günü polisle beraber yürüyüş yapmıştık o yüzden diyorum yani
Ben bir daha mesaj yazmıyacağım iyi günler.

Mr1KinG

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Aile bakanlıgında bakanlıklara geldi bir şey yok kısacası