Aile Bakanlığı: Oyunlarımızdan bari ellerinizi çekin

muhammed1841

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
ha bir de üşenmeden imza kampanyası başlatmışlar
akıllılar bu aile bakanlığının kafası bir milyon olduğu için ve oyunda kan var şiddet var diyen aptal anneler ve minecraft oyuncularından dolayı 100k imza toplasanız da oyunun kaldırılmasına engel olamazsınız

ha ayrıca oyunu nasıl kaldıracaklar bilmiyorum ama herzamanki gibi siteye girilmesini engelleyebilirler yapacakları tek şey o hani kapatsalar da bir sorun olmaz ama kapatma haberleriyle birlikte tüm dünyaya rezil olmuş durumdayız kapatılırsa daha da rezil olacağız milletin ağzında sakız olacağız en iyisi kapanmaması
PC Gamer'ın Facebook haberini okudum, rezillik demek az kalır...
Bazı aklı başında Türkler de yabancılara katılmış ama en azından sadece Aile bakanlığına hakaret etmişler. İçimizde bazı zekilerin olması da rahatlatıcı. Bu arada kaldırma işlemini Mojang'ın bağlı olduğu Microsoft'tan başlatırlarsa ve Microsoft sayfası engellenirse kim bilir neler olur .s Ama büyük ihtimalle Mojang'ın şirket hesabına Türkiye'den para yatırılmasını böylece Kredi kartı ile oyunun alınamamasını sağlayabilirler.

Wollark

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Minecraft yasaklanmasının sebebi sanırım +7 gibi bir unsuru bulunmaması.
3-4 yaşındaki çocuklar herşeyden etkileniyor.
gerçek hayatada bu davranışları yansıyor ve mahalledeki kedileri alıp havaya atıyor.
yasaklanmasını mantıklı buluyorum.

yaz havasız, onu topu kaçıca hay hidiıı yürüvittirmeee. şşttt ittime. şeyi öldüğücem şeyefsiz.

---

aaa, seni öldüyücem şeşefsiz seni yeyicem seni, a seni, aa seni, aa sana, a seni, aaa seniii, bittime, ay seyni ay seyni, al sana, al sana. (homurtu), deşbişis.

---

tavugg, tavugu öldüycem, talug taluggggg...