Aile Bakanlığı: Oyunlarımızdan bari ellerinizi çekin

ThtrkmN

King of the Wild Hunt
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
minecraft umrumda degil derken bende oynuyorum ama yasaklansa bile ugraşıpta gireyim demem cok aramam ama yasaklama ve sınırlamalara karşıyım ben ve bu diger sevdigim oyunlara sıcrmasını onlarında tartışmaya acılmasını istemiyorum bende nefret ediyorum bu youtubeda minecraft videosu ceken binlerce cocuktan başka oyun bilmiyorlr sanki benimde kanalımvar ve minecraft arkadaşlarımla oynarım ama videosunu cekemem yaterince doldu youtube bunlara daha cok arma 3 ,dirt,simcity gibi oyunlar ve cocukken oynadıgım oyunların cekiyorum neyse minecraft forumunda takılıp birton server acan insanlar oyunun yasaklamasına neden hiçbir tepki vermiyor düşündürücü tarafı o bende bir anada yasaklanacagını pek düşünmüyorum ama daha sonra yasaklanacak hatta diger oyunlarada sıcrıyacak ayrıca dünya basınına rezil olduk resmen adamlar okulda minecraft dersi verirken bizimkinler yasaklayalımmı diye düşünüyor
Velilerin fesatlığı o ülkelerde minecraftı şikayet edecek bir insanoğlu varmı acaba? Şikayet olunca yaptırım geliyor.

botanoz

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Mojang'ın sözcüsü, "Tabi Minecraft'ın dünyası bazen tehlikeli bir boyuta da çıkabiliyor. Oyuncular hayatta kalmak için geceleri çıkan yaratıkları öldürmek zorundalar. Ama eğer insanlar bu sistemi zararlı buluyorsa, oyuncuları Creative Mode'da ya da Peaceful sistemiyle oynamaya teşvik edebilirler. Her iki seçenek de Minecraft'taki zararlı yaratıkları ortadan kaldırıyor." açıklamalarıyla beraber bir çözüm önerisi sundu.

ThtrkmN

King of the Wild Hunt
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Mojang'ın sözcüsü, "Tabi Minecraft'ın dünyası bazen tehlikeli bir boyuta da çıkabiliyor. Oyuncular hayatta kalmak için geceleri çıkan yaratıkları öldürmek zorundalar. Ama eğer insanlar bu sistemi zararlı buluyorsa, oyuncuları Creative Mode'da ya da Peaceful sistemiyle oynamaya teşvik edebilirler. Her iki seçenek de Minecraft'taki zararlı yaratıkları ortadan kaldırıyor." açıklamalarıyla beraber bir çözüm önerisi sundu.
Çok katılıyorum. Bakanlık bu kararı vermeden önce bir minecraft uzmanına danışmalıydı +1 oyunu tanıyıp zararlı şeyleri ortadan kaldırabileceğimizi öğrenmeliydi.

BrolyTheLSSJ

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
neymiş oyunda domuz eti odluğu için falan yasaklanıyormuş oyun hristiyan yapımı tabii ki domuz eti olacak müslüman yapımı olsaydı domuz etinin d'si geçmezdi oyunda
birde neymiş oyunda "allah" falan oluyormuşuz çok zeki insansınız harbi sizi ayakta alkışlıyorum

bunlar oyunu oynamamışlar. oyunu inceleyenlerdeki kafayı da istiyorum doğrusu.

1- Allah? "YUH" diyorum yani. Minecraft'ta Allah olmak? Çok saçma. Bunu gerçekten yapıyorlar mı?
2- Et ettir. Buna da karışıyorlarsa "PES" derim artık.
3- Oyunu sözde inceliyorlar. Asıl amaçları öğrencilere 7/24, uykusuz, yemeksiz bir şekilde ders çalıştırmak. Yakında bilgisayarları, televizyonları, telefonları, tabletleri hatta yatakları bile toplatırlar :D

8 yaşındaki çocuk oynayabilir ama +18 yada +13 gibi bir tag mevcut.

Onu bir adam geyik olsun diye yazdı :/

tag'leri kimsenin umursadığı yok ki :D merak ediyor, oynuyor. sonra da kabuslar görüyor. minecraft da +7 oldu ama gene de yasaklamaya çalışıyorlar. anlayacağın, internet özgürlüğümüzü elimizden alıyorlar.[DOUBLEPOST=1426178627,1426178518][/DOUBLEPOST]
Çok katılıyorum. Bakanlık bu kararı vermeden önce bir minecraft uzmanına danışmalıydı +1 oyunu tanıyıp zararlı şeyleri ortadan kaldırabileceğimizi öğrenmeliydi.

o da doğru. ama amaçları başka işte.

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Oyun yasaklanırsa aslında çok güzel olacak en azından şu "abi" denilen arkadaşlar büyük oranla kaybolacağı için hem adam akıllı sunucular ayakta duracak hemde Türkiye'deki sunucu sayısının azalması ile açık ve tutmuş sunucular oyuncu kıtlığı çekmeyecek.

BrolyTheLSSJ

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Oyun yasaklanırsa aslında çok güzel olacak en azından şu "*****" denilen arkadaşlar büyük oranla kaybolacağı için hem adam akıllı sunucular ayakta duracak hemde Türkiye'deki sunucu sayısının azalması ile açık ve tutmuş sunucular oyuncu kıtlığı çekmeyecek.

Orası doğru ama. Katılıyorum.

owen_1

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
O mesaj bana ait değil ki. Facebook sayfasındaki yorumların birini kopyaladım. Yazık lan size. İyi ki yasaklanmış ahahjshjsdfs @muhammed1841

bgencacat

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Twitter ve youtube devletimizin gizli belgelerini yayınladığı için kısa süreliğine yasaklandı ve kaldırılınca açıldı.
Mediafire telif hakkı davaları yüzünden, yasaklandı. Hatta birçok ünlü isim ICloud dosyaları yüzünden mediafireye dava açtı.
Minecraft kendini bilmezlerin oynayıp velilerinin şikayeti üzerine yasaklanması talep ediliyor. Mahkeme haklı kararı verecektir.
İyi forumlar. Yani düşünce engelleme diye bir şey söz konusu değil öyle bir şey olsaydı çoğumuz bunları söylediğimiz için idam edilirdik.

Biz adamakıllı yolunu bulur gireriz. Sadece pc den anlamayan o saygısız yavrucaklar giremez.

Ama yasaklanması talep edilen ilk oyun olması beni üzüyor. Anaokulundaki bilgisyarlarda minecraft var :(
Ona kadar daha yasaklanacak ne oyunlar var.
Twitter ve Youtube değildi yayınlayan, kullanıcılardı.
iCloud, MediaFire ile alâkası olmayan bir yapıdır.
Ülkede idam yıllar önce kaldırıldı.

Zorin

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
ha bir de üşenmeden imza kampanyası başlatmışlar
akıllılar bu aile bakanlığının kafası bir milyon olduğu için ve oyunda kan var şiddet var diyen aptal anneler ve minecraft oyuncularından dolayı 100k imza toplasanız da oyunun kaldırılmasına engel olamazsınız

ha ayrıca oyunu nasıl kaldıracaklar bilmiyorum ama herzamanki gibi siteye girilmesini engelleyebilirler yapacakları tek şey o hani kapatsalar da bir sorun olmaz ama kapatma haberleriyle birlikte tüm dünyaya rezil olmuş durumdayız kapatılırsa daha da rezil olacağız milletin ağzında sakız olacağız en iyisi kapanmaması

ThtrkmN

King of the Wild Hunt
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Twitter ve Youtube değildi yayınlayan, kullanıcılardı.
iCloud, MediaFire ile alâkası olmayan bir yapıdır.
Ülkede idam yıllar önce kaldırıldı.
Twitter ve youtube o içerikleri yasaklamadığı için yasaklandı
Icloudla ilişkisi var demedim hacklenen ICloud dosyaları yayımlanıyor.
Gerçekten düşünce özgürlüğü olmasaydı idam edilirdik bir hükümet idam kararı çıkartabilir gerçekten kötü olsa idam edilirdik. Mesela 1960 öncesinde bunları söylesem byebye.