trkhcgl1717
Kömür Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Dediklerin bittiyse mesajlarını rapor edip kaldırtır mısın? Konu kirlenmesini istemiyorum daha fazla...Çok dedin bunları be Tarık..
Neyse,umarım dediğin gibi olur.
Dediklerin bittiyse mesajlarını rapor edip kaldırtır mısın? Konu kirlenmesini istemiyorum daha fazla...Çok dedin bunları be Tarık..
Neyse,umarım dediğin gibi olur.
Tarık bu konuda @xEndlessV2 ye hak vermek zorundayım. Sunucuların ilk açıldığında herzaman saldırı yer hatta bazen birlikte engelleriz ama keşke bunları diyeceğine koruma üzerinde daha fazla çalışsan ben sana güveniyorum lütfen boşa çıkarma güvenimi.valla önceden çok saldırı yedik ama, yürek yiyen bu sunucumuza da saldırsın görelim.![]()
Bir kaç kişi ile konuşup aramızda ki buzları erittik. Sunucumuz açıldığında en fazla çoluk çocukdan bot yeriz o da çakmalobi var etkilemez. Zaten authme'den dış ülkeleri kapadın mı bi işe yaramaz. FR lokasyona taşınacak makine saldırıya böyle bi koruma tarzında bir şey yapıcaz.Tarık bu konuda @xEndlessV2 ye hak vermek zorundayım. Sunucuların ilk açıldığında herzaman saldırı yer hatta bazen birlikte engelleriz ama keşke bunları diyeceğine koruma üzerinde daha fazla çalışsan ben sana güveniyorum lütfen boşa çıkarma güvenimi.
Tekrardan başarılar... Yarın bende sunucuda olacağım.
Sizden böyle bir yorum almak... Teşekkür ederiz, inşallah güzel yerlere sizlerle birlikte ulaşacağız...Güzel sunucu. Türkiye'de böyle güzel sunucuları görmek gerçekten güzel. Başarılarınızın devamini dilerim. Emeğinizin karşılığını alırsınız umarım.
12.00'da aktif ediceğiz. Ortalama 40 dakika felan var. Açılışta bekleriz...Ne zaman açılıcak ?
Yetkili kadromuz değişti, ortaklıktan çıktık. Umarım sunucumuz da gerçekten emek vererek oynarsınız...Güzel sunucuya benziyor, umarım bir önceki sunucu gibi boşuna banlayıpta emek hırsızı değilsinizdir.
Bir kaç bug yaptığınız için olabilir mi acaba? Siz ve ekibiniz banlı olarak kalacaksınız. İyi forumlar...@trkhcgl1717
YouTube da video izlerken banlandim neden acaba ?
Bu kadar korkmamalısın bizden veya başka bir ekipten sana bir şey yapıcak değiliz bizim ekibide banlamışsın neyse başarılarBir kaç bug yaptığınız için olabilir mi acaba? Siz ve ekibiniz banlı olarak kalacaksınız. İyi forumlar...
Sunucuya girdim aktar yazdım video izlemeye gittim. hiçbir bug yapmadım ? Varsa Kanıtınız...Bir kaç bug yaptığınız için olabilir mi acaba? Siz ve ekibiniz banlı olarak kalacaksınız. İyi forumlar...
Sizden korkacak değiliz, sunucumuz'dan yeterince özentilik yaptınız. Bundan da yapmamanızı istiyoruz. Umarım yapmazsınız. Ekip dediğin de Yusuf ve senden oluşan 2 kişilik bir ekip mi?Bu kadar korkmamalısın bizden veya başka bir ekipten sana bir şey yapıcak değiliz bizim ekibide banlamışsın neyse başarılar![]()
Uzatmaya gerek yok, kanıtları atarak konuyu kirletmek istemiyorum. Eğer sorununuz bittiyse yorumlarınızı rapor ederek kaldırınız...Sunucuya girdim aktar yazdım video izlemeye gittim. hiçbir bug yapmadım ? Varsa Kanıtınız...
Uzatmaya gerek yok, kanıtları atarak konuyu kirletmek istemiyorum. Eğer sorununuz bittiyse yorumlarınızı rapor ederek kaldırınız...