#-AlgenTR-# Survival / 1.8+ / Play.AlgenTR.Com Bunca insan yanılıyor olamaz. 16.00'da ETKINLIK!

Sunucu ilerler mi?

• Sunucu güzel, ilerleyeceğini düşünüyorum!

• Sunucu güzel fakat ilerlemez!

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

trkhcgl1717

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Özel Konuşma diye bir şey var oradan atabilirsiniz. Oyuncularınıza çok güzel destek veriyorsunuz değilmi ? Sorum bitmedi çünkü cevap yok ortada sadece geçiştirme...
Sorunuz demedim, dikkatli okuyun lütfen. Sonra suçlu biz oluyoruz. Özel konuşma denen bir şey varsa, sorununu oradan belirtseydin hem banın kalkacaktı hem de gereken yapılacaktı... Sunucumuz da süresiz olarak banlı kalacaksınız... iyi forumlar diliyoruz...

KeremWho

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sorunuz demedim, dikkatli okuyun lütfen. Sonra suçlu biz oluyoruz. Özel konuşma denen bir şey varsa, sorununu oradan belirtseydin hem banın kalkacaktı hem de gereken yapılacaktı... Sunucumuz da süresiz olarak banlı kalacaksınız... iyi forumlar diliyoruz...
İkimizde biliyoruz özelden yazsamda aynı şey olacaktı. Burası senin sunucun konusu ise bu sunucu içinde olan her şey burada konuşulur. Ha konunu baltalıyormuyum, sunucuyu kötülüyormuyum ? Sadece destek istemiştim umarım oyuncularınızada bu şekilde davranmayacaksınız... Banlamadan önce konu için oy istemesini biliyordun neyse yeri değil...

xoyuyu

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Sizden korkacak değiliz, sunucumuz'dan yeterince özentilik yaptınız. Bundan da yapmamanızı istiyoruz. Umarım yapmazsınız. Ekip dediğin de Yusuf ve senden oluşan 2 kişilik bir ekip mi? :ci:

Uzatmaya gerek yok, kanıtları atarak konuyu kirletmek istemiyorum. Eğer sorununuz bittiyse yorumlarınızı rapor ederek kaldırınız...
2kişilikmi :) İstersen etiketleyim buraya izninle.

trkhcgl1717

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Oyuncuların isteği doğrultusunda Madenler arttırıldı!

Rütbe eklentisi ve sunucu da yazamadığınız şeyleri gece gözden geçireceğim...

Sunucumuz ortalama bir, bir buçuk saattir açık ve çökme, lag gibi şeyler yaşamadık. Sizi de bekliyoruz! Play.AlgenTR.Com
Yurtta Sulh TR bize gerekeni yapcaktı oysa ki...

Her cumartesi saat 16.00'da, Pazar günü ise 15.00 saatleri arası etkinlik günü olarak belirlendi! Hepinizi bekliyoruz...Play.AlgenTR.Com

trkhcgl1717

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Basit Klasik Sade Bir Sunucu.
Sizinkinden daha çok özelliğe sahip. Yorumun için teşekkürler. İyi forumlar.

Not: 1 kere saldırı yiyip, o kadar oyuncunun hakkını düşünmeden kapatmadık en azından sunucumuzu...

Oyun kalitesini arttırmak, ve daha iyi hizmet verebilmek için kısa süreli bakıma alındık! her şey sizler için...
Yazılamayan mesaj ve bir kaç sorun düzeltildiğinde aktifiz!

Emristy

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Güzel sunucu oynamanızı tavsiye ederim bi sorun çıkmıyacağına kadar açık kalcagına eminim.

trkhcgl1717

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Güzel sunucu oynamanızı tavsiye ederim bi sorun çıkmıyacağına kadar açık kalcagına eminim.
Sizden böyle bir yorum almak bizi çok mutlu etti. Teşekkür ederiz. İyi forumlar...

ne zman açılır tahmini
Merhaba! Normalde bakımın bitmesi gerekiyordu fakat ben rahatsızlandım. Hastaneye gitmek durumundayım. Gecelik bakım yapacağız sanırsam... Sabaha aktifiz...

trkhcgl1717

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bugün açin yaw ne zamandan beri bekliyoruz
Biliyoruz, bizi seviyorsunuz biz de sizi seviyoruz fakat şöyle bi durum var; henüz bi kaç şeyi oturtabilmiş değiliz. Sabaha kadar bakım devam edecektir. Bu gece bana uyku yok yani. Bana eşlik edecek varsa skype beklerim. Sabah aktif olucağız.

Not: Pvp normalde yarın açılıcaktı fakat bugün ki bakımdan dolayı yarın biraz daha geciktirilmiş olarak pvp'yi açacağız!

EnginTraceurr

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Biliyoruz, bizi seviyorsunuz biz de sizi seviyoruz fakat şöyle bi durum var; henüz bi kaç şeyi oturtabilmiş değiliz. Sabaha kadar bakım devam edecektir. Bu gece bana uyku yok yani. Bana eşlik edecek varsa skype beklerim. Sabah aktif olucağız.

Not: Pvp normalde yarın açılıcaktı fakat bugün ki bakımdan dolayı yarın biraz daha geciktirilmiş olarak pvp'yi açacağız!
Aslında ben yardım ederdim de uyumak zorundaydm anteman vardı nyse sunucu açıldımı?

trkhcgl1717

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aslında ben yardım ederdim de uyumak zorundaydm anteman vardı nyse sunucu açıldımı?
SUNUCUMUZ AKTİF EDİLDİ!
Sunucu optimize edildi!
Play.AlgenTR.Com girişler açıldı! Hemen giriş yap! Eğlenceyi doruklarına kadar yaşa!

Her cumartesi, pazar 16.00 etkinlik zamanı!

16.00'da etkinlik var! Play.AlgenTR.Com