- En iyi cevaplar
- 0
Sanada... iyi forumlar.Kötü anlamda mı, iyi anlamda mı söyledin anlayamadım. Skype üzerinden konuşuruz, iyi forumlar Emir'cim...
Sanada... iyi forumlar.Kötü anlamda mı, iyi anlamda mı söyledin anlayamadım. Skype üzerinden konuşuruz, iyi forumlar Emir'cim...
16 Şubat 2017 tarihAçılmadımı halen ? sözde 11 şubata açılıcaktı 1 şubat oldu
6 yazdım tuş basmamış bilemem npym16 Şubat 2017 tarih![]()
11 şubatta aktif diye diye bi'şey söylemedik. Fakat söylediysek özür dileriz. Makinemiz geliyor birazdan elimizde...6 yazdım tuş basmamış *** npym![]()
11 Şubat dediniz. bi dediğiniz diyerini tutmuyor. xd11 şubatta aktif diye diye bi'şey söylemedik. Fakat söylediysek özür dileriz. Makinemiz geliyor birazdan elimizde...
Tutması yakındır yakın... Hissediyoruz.11 Şubat dediniz. bi dediğiniz diyerini tutmuyor. xd
17 Şubat oldu halen açılmadı mı
Sunucu iyi diyemem cunku ortada sunucu yok, her actığınız zaman en fazla 5 gün algentr en uzun belkide 5gün açık kaldı, yeni makineye gecmissin hmm insllah seni saldirilardan korur bu makine, bu arada konuyu bence guncelleme vakti geldi resimler felan ilk actigin zamanki resimler neyse başarılar dilerim...
Giriş yapamıyorum kapalımı ? :alay:============================================
> Merhaba Değerli Üye!
> Sunucumuz Beta v1.0 sürümüne geçiş yapmıştır
> Detaylı bilgi için skype > algentr.destek
> Skype grubumuza katılmak için kurucuya ulaşman yeterli!
============================================
Bakım bitmedi... Çok yakında biter, yeni makinemizde saldırı önlemleri alıyoruz...Giriş yapamıyorum kapalımı ? :alay: