yoloman
Lapis Toplayıcısı
- En iyi cevaplar
- 0
Şey , sunucuya aşırı ping sokarak çökertmek.Cidden yapmasam niye uğraşayım bu arada "patlatmak" ne ?![]()
Şey , sunucuya aşırı ping sokarak çökertmek.Cidden yapmasam niye uğraşayım bu arada "patlatmak" ne ?![]()
Özel tasarladığım lvl atlama sistemi sayesinde 7.3 saniyede ping i 30 kat arttırabilirimŞey , sunucuya aşırı ping sokarak çökertmek.
:'( hmm ilk sunucu düşmanını bulduk :/Şey , sunucuya aşırı ping sokarak çökertmek.
Sırf trollemek için oyunu bu kadar zorlaştırdığın için olabilir mesela ?:'( hmm ilk sunucu düşmanını bulduk :/
5.0 ne ya 3.0 olsun bariTavsiyelerinizi uyguladım teşekkürler. Sunucu seviye atlama sistemi 1.0 dan 5.0 e çekildi yani:
Seviye atlamak için adam 5 kill alıyorsa şimdi 25 kill alması lazım![]()
Sıfırlanmasın istediniz oyuncu Krallık aşamasına ulaştığından sonra bi amacı olmalıSırf trollemek için oyunu bu kadar zorlaştırdığın için olabilir mesela ?
Sıfırlanmasın istediniz oyuncu Krallık aşamasına ulaştığından sonra bi amacı olmalıbulursan belki çarpanı 5 den 2.5 yapabilirim
Anladım ve gereğini yaptım :/Amacı olmasına gerek yok , kimse emeklerinin yok olmasını istemez. Bu plugini sil sonra tekrar yaz ve tekrar sil ?
kat-sayisi: 3
ThanksAnladım ve gereğini yaptım :/
PHP:kat-sayisi: 3
Anladım ve gereğini yaptım :/
PHP:kat-sayisi: 3
Biraz kibar ol bariVe tabikisi ay sonu sıfırlanmayı kaldırıyorsun.