- En iyi cevaplar
- 0
What ? B)Hmm ._. sen varsan ben ?![]()
What ? B)Hmm ._. sen varsan ben ?![]()
Lvl atladıkça çeviklik falan gelse biraz hızlansak yada daha yukarı zıplasak falan bide iki blockluk yere tırmanma yapılabilir mihaftaya büyük açılışı düşünüyoruz :/
LVL sistemi kaldırıldı, dediğin şey yapılabilir ama sonra düşünüyoruzLvl atladıkça çeviklik falan gelse biraz hızlansak yada daha yukarı zıplasak falan bide iki blockluk yere tırmanma yapılabilir mi
Hay allahım, güzel kardeşim bilip bilmeden konuşma lvl sistemini yaptık beğenmedik lp sistemi ile değiştirdik türkçe sesler ekli sen merak etmeLevel sistemini yapamayan siz nasıl olacakta türkçe sesleri yapacaksınız ?
Peki sesleri kim söylicek lol den mi alcaksınıztr ses yapma o kadar zor diil
" Talking Tom " Konuştur Oradan Al Dedim İstemiyormuşPeki sesleri kim söylicek lol den mi alcaksınız![]()
Lapis üsterük !! Bu swde kesin warp lapis olmalıKank Yere Mayın Koyalım Adamlar PatlasınBi Serverde Görmüştüm Güzeldi Mantar Var Mayın Şekilli Adam Yere Koyuyo Üstünden geçince adam Patlio
Birde O Ünleri Çıkar Kitler Olsun Adam Parayla Alsın Her Kit'te Farklı Bir Silah Sniper 'ci felan ..
Kolay Gelsin
Bide Servere Lapis Koy yoksa kimse gelmez ADADSADSA
Mayın var, lapiste var xd (şaka lan şakaKank Yere Mayın Koyalım Adamlar PatlasınBi Serverde Görmüştüm Güzeldi Mantar Var Mayın Şekilli Adam Yere Koyuyo Üstünden geçince adam Patlio
Birde O Ünleri Çıkar Kitler Olsun Adam Parayla Alsın Her Kit'te Farklı Bir Silah Sniper 'ci felan ..
Kolay Gelsin
Bide Servere Lapis Koy yoksa kimse gelmez ADADSADSA
%96Server Bittimi?
Bekliyoruz. (Çok bekletme la
tabii kiBekliyoruz. (Çok bekletme la)