(AlphaPVP) - Minecraft'ta silahlar?? | Klan sistemi ve savaşları | Sesler ve BEŞTE BEŞ! | TASLAK!!!!

RepublicanSensei

ˢᵖᶤᵍᵒᵗ ᵈᵉᵛᵉˡᵒᵖᵉʳ
En iyi cevaplar
0
Level sistemini yapamayan siz nasıl olacakta türkçe sesleri yapacaksınız ?
Hay allahım, güzel kardeşim bilip bilmeden konuşma lvl sistemini yaptık beğenmedik lp sistemi ile değiştirdik türkçe sesler ekli sen merak etme :) Level sistemini kaldırma nedenimiz adam çok kötüde oynasa yinede onu küme atlatır. Ancak Lp sistemi ile onu ne kadar iyi oynuyorsa o kadar kümeye atar :)

GetqusA

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kank Yere Mayın Koyalım Adamlar Patlasın :) Bi Serverde Görmüştüm Güzeldi Mantar Var Mayın Şekilli Adam Yere Koyuyo Üstünden geçince adam Patlio :) Birde O Ünleri Çıkar Kitler Olsun Adam Parayla Alsın Her Kit'te Farklı Bir Silah Sniper 'ci felan ..
Kolay Gelsin :)

Bide Servere Lapis Koy yoksa kimse gelmez A:SDADSADSA

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
Kank Yere Mayın Koyalım Adamlar Patlasın :) Bi Serverde Görmüştüm Güzeldi Mantar Var Mayın Şekilli Adam Yere Koyuyo Üstünden geçince adam Patlio :) Birde O Ünleri Çıkar Kitler Olsun Adam Parayla Alsın Her Kit'te Farklı Bir Silah Sniper 'ci felan ..

Lapis üsterük !! Bu swde kesin warp lapis olmalı :((((

Son düzenleme:

RepublicanSensei

ˢᵖᶤᵍᵒᵗ ᵈᵉᵛᵉˡᵒᵖᵉʳ
En iyi cevaplar
0

Mayın var, lapiste var xd (şaka lan şaka :p) , sniper olmazssa olmaz zaten arabalarda kodlanma aşamasında (şaka lan şaka :p)

RepublicanSensei

ˢᵖᶤᵍᵒᵗ ᵈᵉᵛᵉˡᵒᵖᵉʳ
En iyi cevaplar
0
/--------------------------------< Güncelleme >------------------------------\
-> Hastane eklendi.
FPS oyunlarının vazgeçilmezi öldüğünüzde bekletme eklendi kısacası öldüğünüzde hastanede doğarsınız 10 saniye beklersiniz geri oldugunuz yada sehire geri donersiniz. Hemen dogmak icin doktora rusvet verebilirsiniz.
Bekliyoruz. (Çok bekletme la :D)
tabii ki :D