Ad : Erdem
Sunucuya Ne Katabilirsin : Oyunculara gayet iyi davranışlar yapıp oyuncunun mutluluğunu en yükseğe çıkarmaya çalışıcam. Yani en önemlisi oyuncu morelidir deyilmi?
Oyunculara Nasıl Yaklaşırsın : Cana yakın , Ciğerim Dostum gibi kelimeler kullanıp sanki ailedeymiş gibi konuşurum.
Daha Önce Başka Sunucuda Yetkili Oldunmu : 8 Yıldır minecraft oynuyorum. İlk 2 senesi Ege ile minecraft (Fare Düşmanı) ile geçti.(1. Senemde aslında onu izlemedimde. 2. senede çekmeye başladı) 6 yıldır sunuclarda takılıyorum. Bu sürede çok fazla yetkili olmuşumdur. Hepsindede yetkililerle aramı en yüksek tuttum. Arkadan Bıçaklayanlar hariç asla bir sunucudan yetkim alınmadı.
Oyun İçi Kaç Saat Aktifsin : Oyuncu oldukça 7 saat.
Neden Sizi Seçmeliyiz : Kendime mükemmel demiyorum. Sadece PSIKOLOJIYI en yüksek tutma konusunda iyiyim. Yani oyuncular böyle bu nasıl sunucu dediğindede falan ginede oyuncuyu servere çekmeye çalışırım.
Mikrafon Var mı ? Tabikide. İstediğiniz zaman konuşabiliriz.
Discord Varmı? Varsa Nedir ? : ! TR-Robbie Rotten#0563
Kendinden Biraz Bahset : 2011 2012 de bilgisayara bağımlı olup hergün kesintisiz oynayanlardım .Fakat eskiden terbiyesizdim. 7. sınıf zamanımda cana yakın ve iyi bir dost olmayı denedim. Evet artık daha dürüst ve güvenilir bir kişiyim.
Eklemek İstediğin : Sunucunuzda herhangi bir şey eklemeyi düşünmüyorum. Ben buraya yetki için deyil oyuncuların moreli için geliyorum. Ha bide onlara bilgi vermek içinde tabii ki.
Okuduğunuz için teşekkürler. Burada form dolduran herkeze başarılar diliyorum.
Sunucunuzda başarılar diliyorum!