AndrCraft | Kaliteli Survival Sunucu | +60 Online | Yönetim Ekibimize Rehber Aranıyor |

Tayfacı

play.andrcraft.net
En iyi cevaplar
0
124811

Rehber Alım Başvuru Form

Ad :
Oyunculara Nasıl Yaklaşırsın :
Daha Önce Başka Sunucuda Yetkili Oldunmu :
Oyun İçi Kaç Saat Aktifsin :
Neden Sizi Seçmeliyiz :
Mikrafon Var mı ?
Discord Varmı? Varsa Nedir ? :
Kendinden Biraz Bahsed :

Eklemek İstediğin :

Kadromuz :

Ehtiyar : Kurucu
Pamasak : Yönetici
Giresun28 : Usta Skripter
Ferdi : Admin
RediWiQu : UstaRehber
Hypnos : Rehber
Rehber : Aranıyor.
Rehber Aranıyor.

TaklacıKing0131

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Ad : Enes
Sunucuya Ne Katabilirsin : Sunucuya Elimden Geleni Yapıcağım
Oyunculara Nasıl Yaklaşırsın : Samimi Olarak Ve Ağır Bi Şekilde
Daha Önce Başka Sunucuda Yetkili Oldunmu : Evet Oldum 50 Serverden Fazla Olmuşumdur
Oyun İçi Kaç Saat Aktifsin : 11 veya 12
Neden Sizi Seçmeliyiz : Kendime Güveniyorum İyi İşler Yapıcağıma Eminim
Mikrafon Var mı ? Var
Discord Varmı? Varsa Nedir ? : ! ꂑ' корольl.EneS ✌#2075
Kendinden Biraz Bahsed : Güvenilir Adaletli Ve Sırdaş Biriyim İşimi Adam Gibi Yaparım

Eklemek İstediğin : Serverin İyi Bir Seviyeye Gelmesi

Son düzenleme:

omerxxr

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Ad :Ömer Serhat
Sunucuya Ne Katabilirsin : Haftada 1 pre hesap çekilişi kendi kanalımda tanıtımlar bolca videolar
Oyunculara Nasıl Yaklaşırsın : Yumuşak Ve Samimi
Daha Önce Başka Sunucuda Yetkili Oldunmu : Çok Kez Oldum
Oyun İçi Kaç Saat Aktifsin : 4 - 5
Neden Sizi Seçmeliyiz : Yetkimi Çok İyi Kullanacagım
Mikrafon Var mı ? : evet
Discord Varmı? Varsa Nedir ? : zorgungostu#7723
Kendinden Biraz Bahsed : Ben Ömer 8 seneyi Aşkın Minecraft Oynuyorum lise 1 e geçtim Hub Sunucu Yönettim Ve hayatımı Sürdürüyorum :D
Eklemek İstediğin :
Yok

FakeHead

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Ad : Arda Furkan
Sunucuya Ne Katabilirsin : İyi Bir Rehber Olabilir Ve Günün Çoğu Zamanımı Oyuncularla İlgilenerek Onlara Nazik Ve Hoş Görülü Bir Biçimde İletişim Kurabilirim İsterseniz Çok Dar Durumlarınızda Maddi Manevi Destek Çıkabilirim
Oyunculara Nasıl Yaklaşırsın : Oyunculara dediğim gibi Nazik Ve Hoş Görülü Bir Biçimde İletişim Kurabilirim
Daha Önce Başka Sunucuda Yetkili Oldunmu : Tabikide Çok Serverde Oldu Kurucularda Memnun İdi Fakat Grup İçinde Dağılma Ve Parasızlıktan Dolayı Kapandı
Oyun İçi Kaç Saat Aktifsin : İstediğiniz Kadar Olabilirim (Yaz Tatilinde)
Neden Sizi Seçmeliyiz : Bence Beni Seçmelisiniz Çünkü İyi Bir Rehberim Ve Kod Bilgilerimde Fena Değildir Ve Yaş Olarak Olgun Olduğum İçin İyi Bir İletişim Kurabiliriz Diye Düşünüyorum
Mikrafon Var mı ? Evet
Discord Varmı? Varsa Nedir ?: Evet Mevcuttur Furkan#9126
Kendinden Biraz Bahsed : Ben 15 Yaşında Bilgisiyar Oyunlarına Bağımlı Okuldan Eve Gelip Sürekli Bilgisayar Oynayan Ailesinin Sözünü Dineyen Klasik Bir İnsanım
Eklemek İstediğin :
Beni Seçerseniz Serveriniz İyi Bir Yere Gelebilir Diye Düşünüyorum.

_Alecks_

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
2
Ad : Erdem
Sunucuya Ne Katabilirsin : Oyunculara gayet iyi davranışlar yapıp oyuncunun mutluluğunu en yükseğe çıkarmaya çalışıcam. Yani en önemlisi oyuncu morelidir deyilmi?
Oyunculara Nasıl Yaklaşırsın : Cana yakın , Ciğerim Dostum gibi kelimeler kullanıp sanki ailedeymiş gibi konuşurum.
Daha Önce Başka Sunucuda Yetkili Oldunmu : 8 Yıldır minecraft oynuyorum. İlk 2 senesi Ege ile minecraft (Fare Düşmanı) ile geçti.(1. Senemde aslında onu izlemedimde. 2. senede çekmeye başladı) 6 yıldır sunuclarda takılıyorum. Bu sürede çok fazla yetkili olmuşumdur. Hepsindede yetkililerle aramı en yüksek tuttum. Arkadan Bıçaklayanlar hariç asla bir sunucudan yetkim alınmadı.
Oyun İçi Kaç Saat Aktifsin : Oyuncu oldukça 7 saat.
Neden Sizi Seçmeliyiz : Kendime mükemmel demiyorum. Sadece PSIKOLOJIYI en yüksek tutma konusunda iyiyim. Yani oyuncular böyle bu nasıl sunucu dediğindede falan ginede oyuncuyu servere çekmeye çalışırım.
Mikrafon Var mı ? Tabikide. İstediğiniz zaman konuşabiliriz.
Discord Varmı? Varsa Nedir ? :
! TR-Robbie Rotten#0563
Kendinden Biraz Bahset : 2011 2012 de bilgisayara bağımlı olup hergün kesintisiz oynayanlardım .Fakat eskiden terbiyesizdim. 7. sınıf zamanımda cana yakın ve iyi bir dost olmayı denedim. Evet artık daha dürüst ve güvenilir bir kişiyim.
Eklemek İstediğin :
Sunucunuzda herhangi bir şey eklemeyi düşünmüyorum. Ben buraya yetki için deyil oyuncuların moreli için geliyorum. Ha bide onlara bilgi vermek içinde tabii ki.

Okuduğunuz için teşekkürler. Burada form dolduran herkeze başarılar diliyorum.
Sunucunuzda başarılar diliyorum!

xSkyz32

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Ad Oğuzhan
Sunucuya Ne Katabilirsin :Herkesi mutlu edip çoğunlukla oynamaları için teşvik edeceğim
Oyunculara Nasıl Yaklaşırsın : Samimi ve Kibar
Daha Önce Başka Sunucuda Yetkili Oldunmu : Çok Kez Oldum
Oyun İçi Kaç Saat Aktifsin : 2-3
Neden Sizi Seçmeliyiz : Yetkimi Çok İyi Kullanacağım, Kimseye kötü bir şey yapmayacağım
Mikrafon Var mı ? : evet
Discord Varmı? Varsa Nedir ? : Discordum var ama ailem şu anda kullanmama izin vermiyor çok gerekirse açıklayıp hesabımı verebilirim
Kendinden Biraz Bahsed : Ben Oğuzhan 5seneyi Aşkın Minecraft Oynuyorum Orta 3 e geçtim ve Sunucu Yönettim Ve hayatımı Sürdürüyorum :D
Eklemek İstediğin :
Komut bilgim fazla
Nick : SkyzelosHamburg
Mail : [email protected]