- En iyi cevaplar
- 0
İşte bu iyi ama ben marmaraliyimBeyler sadece Anadolu... BULDUUUM!
Anatolia Animation B) Bak bu iyi işteee!
İşte bu iyi ama ben marmaraliyimBeyler sadece Anadolu... BULDUUUM!
Anatoliaa uçmayan kalmasın...Beyler sadece Anadolu... BULDUUUM!
O bir kere ''Anadolu Jet Uçmayan Kalmasıın...''Anatoliaa uçmayan kalmasın...
Hindi Animasyon ?Şunu bi Turkish Animation Yapak![]()
Türkçe Animasyon? Biraz mantıklı düşün bak benim bulduğum Anatolia Animation çok iyi o da olmazsa Anadoluya has bir hayvandan esinlenip bir ad koyalım yada iyisi sadece Anadoluya has bir Efsaneden esinlenelim B)Şunu bi Turkish Animation Yapak![]()
Oda olmazsa Anadoluya has hayvanlar neler birazda o hayvanalrda kopya çekeriz![]()
Sivas Kangali tiftif KeçisiOda olmazsa Anadoluya has hayvanlar neler birazda o hayvanalrda kopya çekeriz![]()
4AnimasyonTürkçe Animasyon? Biraz mantıklı düşün bak benim bulduğum Anatolia Animation çok iyi o da olmazsa Anadoluya has bir hayvandan esinlenip bir ad koyalım yada iyisi sadece Anadoluya has bir Efsaneden esinlenelim B)
Turk Türk demektir Turkish Türkçe demektirTurkey hindi demek Turkish TÜRK DEMEKTİR.
Ciddiyim şunu kes çok fena dalga geçerler çocuksun belki görmedin ama benimle böyle yabancı svde dalga geçtiler! Ve hiç hoş değil!Hindi Animasyon ?
wowKangal DOG Animation
EDİT: O değilde bizim yaptığımız dil Türkçe olmayacak mı? Nası Machinima falan sponsor olcak ki?
ŞahMeran AnimasyonSivas Kangali tiftif KeçisiMerinos Koyunu
Van Kedisi
Sadece bişeyler yazıyom küfür ediyolar bidahada konuşmuyolar o yüzden yaşamadımTurk Türk demektir Turkish Türkçe demektir
Ciddiyim şunu kes çok fena dalga geçerler çocuksun belki görmedin ama benimle böyle yabancı svde dalga geçtiler! Ve hiç hoş değil!