Animasyon yapan arkadaşların dikkatine

kejdurapa_

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Peki şimdi @DaxterMorgan 'la ben mine-imatörcü çocuklara Cinema4D mi öğreticez ?
Saçmalamayın herkesin seviyesi,animasyonlama şekli farklı.Her olayda birlikten kuvvet doğmaz.
aslında doğru
ilgi alanları farklı elemanları bi araya getirmek çok saçma olur ve başarısızlıkla sonuçlanır
ama biri elemanlara doğru yede doğru görevi verirse o zaman başarılı olur
ek olarak baş konumdaki eleman diğerlerini olabildiğince tanımalı ki kim hangi konuda başarılı

Manyakwolf

հεгօաօlբ
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Peki şimdi @DaxterMorgan 'la ben mine-imatörcü çocuklara Cinema4D mi öğreticez ?
Saçmalamayın herkesin seviyesi,animasyonlama şekli farklı.Her olayda birlikten kuvvet doğmaz.

Biz öyle bir şey demedik. C4d kullanmak isteyen onu kullanır Mine-Imator kullanmak isteyen onu kullanır. Ama iki kullanıcının yapacağı sahneler farklı tarzlarda olur. Mine-Imator kullanmak zorunda olan arkadaşlar biraz daha sade sahneler oluştururken, C4d, blender gibi kullananlar biraz daha ayrıntılı sahneler yapar.

karakent

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
arkadaşlar dikkat ediyorum da herkes bir minecraft animasyonu yapmak peşinde hepimiz birleşip tek bir animasyon yapsak
herkes birbirine bildiği şeyleri öğretir kimsenin bir eksiği olmaz böylece minecraft dışında bir animasyon yaparız bir çizgi film gibi
bunu birkaç bölüm haline getirirsek bence televizyona çıkma ihtimali bile var bence şimdi içinizden imkansız diyeceksiniz HAYIR değil uğraşırsak yapabiliriz
üstüne üstlük televizyona bile çıkabiliriz (yaptığımız dizi) şimdi size soruyorum katılmak isteyen varmı ?
Grup kur en mantiklisi Mine-Imatorculer diye?

DaxterMorgan

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şimdiden hepinize başarılar.

Fakat ek olarak anlatmak istediğim şey;
Mine-imator kullanıyorsanız detaylı bir programa geçerseniz daha çok gelişme kaydedersiniz.
Çoğu profesyonel animasyoncu bunları öneriyor.Yani anlatmak istediğim şey Mine-imatör her ne kadar animasyon konusunda yeterli olsa da veya modelleme konusunda hazır olsa da efekt konusunda fazla iyi değil.

Eğer ciddi bir şekilde bu işe başlayacaksanız,Maya veya Cinema 4D gibi animasyon tabanlı programları kullanmanızı öneririm

DaxterMorgan

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar şimdi size anlatmaya çalıştığım şey şu.
bir ipte iki cambaz oynamaz.Yani iki animatör aynı sahnede farklı karakterleri animasyonlamaz,animasyonlasada hayatınızda göreceğiniz en dandik sahne ortaya çıkar.
Onun yerine takımınızı bu şekilde kurun:
Modeliciniz
Arkaplan Editörünüz
Animatör
Rig Yapıcınız

Şimdi burda 2 tane modelci olsa modeller birbirinden çok farklı olacağından sahne bozulur.Yani 1 sahne için herkesten 1 tane gerek.

Bak bu konuda kesinlikle haklısın :D
Belirttiğin gibi gruplara ayrılırsa daha kaliteli bir iş ortaya çıkar