cbg2002
Işık Taşı Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Lütfen birdaha yapmayabilirmisiniz acaba ?
Lütfen birdaha yapmayabilirmisiniz acaba ?
Napayım işsizlik yaptimLütfen birdaha yapmayabilirmisiniz acaba ?![]()
Cinema 4D de biliyoruz. Ben Sadece Canim Sıkılmıştı Kolay olsun die mine imatörden yaptim.Peki şimdi @DaxterMorgan 'la ben mine-imatörcü çocuklara Cinema4D mi öğreticez ?
Saçmalamayın herkesin seviyesi,animasyonlama şekli farklı.Her olayda birlikten kuvvet doğmaz.
BU Mesajin 7 mesaj üstüne bakarsan görürsün.Herhangi bir çalışmanı göremedim.
aslında doğruPeki şimdi @DaxterMorgan 'la ben mine-imatörcü çocuklara Cinema4D mi öğreticez ?
Saçmalamayın herkesin seviyesi,animasyonlama şekli farklı.Her olayda birlikten kuvvet doğmaz.
Peki şimdi @DaxterMorgan 'la ben mine-imatörcü çocuklara Cinema4D mi öğreticez ?
Grup kur en mantiklisi Mine-Imatorculer diye?arkadaşlar dikkat ediyorum da herkes bir minecraft animasyonu yapmak peşinde hepimiz birleşip tek bir animasyon yapsak
herkes birbirine bildiği şeyleri öğretir kimsenin bir eksiği olmaz böylece minecraft dışında bir animasyon yaparız bir çizgi film gibi
bunu birkaç bölüm haline getirirsek bence televizyona çıkma ihtimali bile var bence şimdi içinizden imkansız diyeceksiniz HAYIR değil uğraşırsak yapabiliriz
üstüne üstlük televizyona bile çıkabiliriz (yaptığımız dizi) şimdi size soruyorum katılmak isteyen varmı ?
Arkadaşlar şimdi size anlatmaya çalıştığım şey şu.
bir ipte iki cambaz oynamaz.Yani iki animatör aynı sahnede farklı karakterleri animasyonlamaz,animasyonlasada hayatınızda göreceğiniz en dandik sahne ortaya çıkar.
Onun yerine takımınızı bu şekilde kurun:
Modeliciniz
Arkaplan Editörünüz
Animatör
Rig Yapıcınız
Şimdi burda 2 tane modelci olsa modeller birbirinden çok farklı olacağından sahne bozulur.Yani 1 sahne için herkesten 1 tane gerek.
bende saten onu 3dk can sıkıntısından yaptimHani cinema4D biliyorsun ya çalışmandan bahsediyorumMineimatör'le iskelet'i azıcık oynatıp screenshot'u almayı kız kardeşimde yapıyor.Çok ciddiyim 10 yaşında.
Super olmusKarikatür çalışmam![]()
Yok Bea .DSuper olmusfakat konu açarak yapaydin iidi
![]()
baya kasmışsın ama tutmamış be abiBenim 2D Çizim Çalışmalarımdan biri:
![]()
![]()