SteveKafası
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Arkadaşlar, Dün AnimatedMOTD Satın almıştım, Çoğu Türk Serverlerinde var, fakat onlarda Türkçe Hakfler Çalışıyor. Ama Bende Çalışmıyor!
Bunu Nasıl Düzeltebilirim?
Bunu Nasıl Düzeltebilirim?
çok sağol, konuyu yanlış yere açtığım için ozur dilerim, BatiHost'dan aldım, Nitrado'yu bıraktım artık onlarla çalışmak istemiyorum. erkan abiye söylerim ilgilenir. sağol bu kadar emek vermişsin zatenŞimdi şöyle bir şey var. O eklentiyi çalıştırdığın kasaya veya hostinge göre değişir. Mesela benim kendi kasamda AnimatedMotd çalışmıyor. Sende çalışıyor ama türkçe karakter çalışmıyor. Büyük ihtimal galiba BatiHost'tan almışsın sunucunu eğer bir hostingte denemeye çalışıyorsan. Sana şöyle seçenkler sunabilirim;
1-) Kendi kasanda çalıştırdıysan ve türkçe karakter olmuyorsa UTF-8 İndir ve orada düzenle kaydet.
2-) BatiHost vb. hostinglerden aldıysan ya oradaki yetkililere sor ya da bana verilen yanıta göre orada ki VDS'ye de UTF-8 İndir ve orda da düzenle kaydet. Daha kısa bir çözümü olarak o hostingler sana bilmem "Ctrl+Ş yapmayı denedin mi?" vs vs. şeyler söylüyor.
3-) Ben uğraşamam çok düzenli ve kaliteli bir sunucu açmak istiyorum sorunsuz bir şekilde ne yazdıysam, hangi eklentiyi yüklersem yükleyim çalışacak diyorsan Nitrado'dan sunucu alıp 4 kişilik orada düzenleyeceksin herşeyini.
(Bu arada konu yeri yanlış konuyu "Eklenti Sorunları" kısmına yazmalıydın. @Hsbas lütfen ilgilen.)
© 2015 UsluPaxs | Tüm hakları saklıdır.
Bir veya birden fazla sunucu açacaksan BatiHost tartışılmazdır kesinlikle oradan almalısın fakat tek sunucu ise Nitrado'dan başka bir hostingten alman çok saçma.çok sağol, konuyu yanlış yere açtığım için ozur dilerim, BatiHost'dan aldım, Nitrado'yu bıraktım artık onlarla çalışmak istemiyorum. erkan abiye söylerim ilgilenir. sağol bu kadar emek vermişsin zaten
Ben öyle düşünmüyorum ama sizin fikriniz. İyi günler!Nitrado, Bence Performanslı fakat kötü, Özellikle Configleri filan editlerken, Yavaş yazması vs.
orayla hayatım boyunca çalışmayacağım. BatıHost'da bence Çok Performanslı ve direk Windows Erişim veriyor, Ben Evden 6Ping alıyorum.
UTF-8 Kurun dediler kurduttuk. NotePadd++'da BOM Suz Kaydet Dediler Kaydettik. Sonuç=Bu Plugini Editlerken NotPad++ Kullanmaya Dikkat Et Worldpad v.s. Türkçe Karakter Kabul Etmiyoda