Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Anne Babalar Dikkat! [Sohbet konusuna dönüştük] [Konusal dönüşüm]
Hayatımda ki önemli başarılarımdan nedir biliyor musunuz? Wolf Team, Flappy Bird, Candy Crush, Clash of Clans, World of Tanks oynamamış olmam.Yok (Kalıcı Yasaklanma) Steam.Yok (Kalıcı Yasaklanma) Minecraft.
Hayatımda ki önemli başarılarımdan nedir biliyor musunuz? Wolf Team, Flappy Bird, Candy Crush, Clash of Clans, World of Tanks oynamamış olmam.Yok (Kalıcı Yasaklanma) Steam.Yok (Kalıcı Yasaklanma) Minecraft.
Ben Wolfteam'i toplam en fazla 15 dakika oynadığımı belirtmiştim. Candy Crush Saga oynadım BlueStacks'ta neymiş diye merak edip. Ama hergün oynayan biri değilim en son 2 ay önce oynadım. Flappy Bird oynamayan yoktur bence. Öylesine 2 3 kere oynamıştım. Minecraft'dan sıkıldım bu aralar.
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.