[ anobisland.minecraftoyna.com ] | 7/24 AÇIKTIR | 1.16.1 SURVİVAL | Hergün Aktif Yetkililer | Gelişmiş Komutlar | LoginSecurity | RandomTeleport |

ragbeen

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Ben bu sunucuda oynadım ve buildierin buildlerinin kötü oldugunu dile getirdim , rehberde admin kommutları oldugunu söyledim ve discordlarından çıktım daha sonra builder geldi ve bana bunları yazdı!!!! oynamay baksanıza şu saygısızlığa soulflyg mi ne bu konuya mesaj da yazdı görebilirsiniz! önermem böyle bir sunucuyu
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
(BUNLAR SS LER LÜTFEN KİŞİLERİ İYİ SEÇİN!!!!!! ÖNERMİORM BU SUNCUUYU
İlk Önce onun bir yetkili olmadığını bir oyuncu olduğunu dile getireyim, 2. olarak kendinin kural ihlali yapıp klon hesap kullandığını da açığa çıkarmanı rica ederim Soulfyg bizim oyuncumuzdur onun dışarda yaptığı hiçbirşey bizi ilgilendirmez. Spawndaki Herhangi bi buildi veyahut yetkililer için gerekli bir buildi builderlara yaptırmıyoruz onlar sadece kafalarına güzel bir fikir gelirse onu yapıyor. (BUİLDERLARIN HERHANGİ BİR YETKİSİ YOKTUR!)

Moderatör tarafından düzenlendi:

ragbeen

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Ben bu sunucuda oynadım ve buildierin buildlerinin kötü oldugunu dile getirdim , rehberde admin kommutları oldugunu söyledim ve discordlarından çıktım daha sonra builder geldi ve bana bunları yazdı!!!! oynamay baksanıza şu saygısızlığa soulflyg mi ne bu konuya mesaj da yazdı görebilirsiniz! önermem böyle bir sunucuyu
(BUNLAR SS LER LÜTFEN KİŞİLERİ İYİ SEÇİN!!!!!! ÖNERMİORM BU SUNCUUYU
Rehberlere Admin Komutlarının Verilmiyeceğeni kim söyledi böyle bir kural mı var???

Yezenn

Marangoz
En iyi cevaplar
0
arkadaşlar bundan birkaç dakika sonra yada saat bilmiyorumm benle iletişime geçtiler ve vip verirlerse
mesajları sildi bu şahıs oynamayın bu sunucuda inanmayın lütfen yorumumu silerlerse banı kaldıracaklarını ve vip vereceklernii söylediler ama ben bakın gördüğünüz gibi
bütün mesajları silmişler ben asla kendi kendime konuşmam bu sunucuyu tavsiye etmiyorum vip vereceklerdi reddettim.... uslüpsüz konuşuyorlar birde ÖNERMİYORUM...
baksanıza bu tavrfa ağlamaya gelmeyin diyor düzgün bir şekilde dile getiriyorum saygısız insanlar sizi YAN HESABIM YOK RAGBEENİ SUSTURMAK İÇİN ÖYLE DEDİM YADA SOULFLY BİLMİYORUM ARTIK!!!!!!!!

Son düzenleme:

ragbeen

Marangoz
En iyi cevaplar
0
arkadaşlar bundan birkaç dakika sonra yada saat bilmiyorumm benle iletişime geçtiler ve vip verirlerse
mesajları sildi bu şahıs oynamayın bu sunucuda inanmayın lütfen yorumumu silerlerse banı kaldıracaklarını ve vip vereceklernii söylediler ama ben bakın gördüğünüz gibi
bütün mesajları silmişler ben asla kendi kendime konuşmam bu sunucuyu tavsiye etmiyorum vip vereceklerdi reddettim.... uslüpsüz konuşuyorlar birde ÖNERMİYORUM...
baksanıza bu tavrfa ağlamaya gelmeyin diyor düzgün bir şekilde dile getiriyorum saygısız insanlar sizi YAN HESABIM YOK RAGBEENİ SUSTURMAK İÇİN ÖYLE DEDİM YADA SOULFLY BİLMİYORUM ARTIK!!!!!!!!
1594401822816.png
çok güzel kardeşim yalan soylemeye devam et kazanırsın elbet
yalan olmasaydı o hesaplarını aynı ip de görmezdim haberin olsun işin gücün yalan soylemek ve atıp tutturmak 1.BAN YİYİP GELMİŞSİN buraya bize atıp tutturmaya çalışıyosun üstüne üstlük birde yalan soylemedim sadece def etmek için yaptım diyorsun ozman ben neden 2 hesabını panelde aynı ip ile görüyorum???? herkesin bir taktiği vardır ve herkes meslek sırrını söylemez canım benim yaşın 12 gelmişsin burada ssleri alıp atıp tutmaya çalışıyosun
1594402026011.png

1594402214359.png
yalan söylediğini itiraf ederek 2snye sonra yalan soylemediğini söylemen çok mantıklı böyle devam et

Yezenn

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Ekli dosyayı görüntüle 173560çok güzel kardeşim yalan soylemeye devam et kazanırsın elbet
yalan olmasaydı o hesaplarını aynı ip de görmezdim haberin olsun işin gücün yalan soylemek ve atıp tutturmak 1.BAN YİYİP GELMİŞSİN buraya bize atıp tutturmaya çalışıyosun üstüne üstlük birde yalan soylemedim sadece def etmek için yaptım diyorsun ozman ben neden 2 hesabını panelde aynı ip ile görüyorum???? herkesin bir taktiği vardır ve herkes meslek sırrını söylemez canım benim yaşın 12 gelmişsin burada ssleri alıp atıp tutmaya çalışıyosun
Ekli dosyayı görüntüle 173561
Ekli dosyayı görüntüle 173562yalan söylediğini itiraf ederek 2snye sonra yalan soylemediğini söylemen çok mantıklı böyle devam et
ne alaka dostum ? geçiştirmek için söylediğimi diyorum yani ylaan söylemediğim anlamına geliyorm en azından buu anlamda söyeldim ve benim sadece 1 hesabım var oda yezeNN boş yapmayın lütfen kanıtınız yok hadi yezeNN tek hesabımdır.

Revenge_10245

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
ne alaka dostum ? geçiştirmek için söylediğimi diyorum yani ylaan söylemediğim anlamına geliyorm en azından buu anlamda söyeldim ve benim sadece 1 hesabım var oda yezeNN boş yapmayın lütfen kanıtınız yok hadi yezeNN tek hesabımdır.
yaptığın terbiyesizliklerinde ss ini alabilirmiyim acaba sadece bizi kötülemek için ss alıp atıyosun senin yaptıklarında var onları da at da görelim neymiş gerçekler