AntiANİME - DefendAnime! [Animeye SON!] +

HestiaKnife

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kardeş bir kere animelere laf atmış oluyorsun. Buna izin vermem. Mâdem diyorsun ki TÜRK MALI YURDUN MALI! o zaman yabancı oyunlar oynama! Minecraft oynama! Sen mount&blade ile yetin. Biz minecraft'a devam edeceğiz.
Bir aralar anime izlemeye başlayacaktım fakat sonradan pek hoşuma gitmediği için izleyemedim. Soruyorum animelerin Türkçe dublaj hali var mı acaba?

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kardes İllaha kavga çıkarmak istiyorsan açık açık söyle.
Herkes istediği gibi yaşayabilir kimse kimseye BUNU YAPAMAZSIN BUNU İZLEYEMEZSİN BURAYA GİTME ŞURAYA GİTME diyemez hakları yoktur. Herkesin kendi hakkı vardır. Sen nesisin ha onların nesisin. Annesi misin babası mısın teyzesi mi halası mı .!? Sen bunu yaparak insanlara emir vermiş oluyorsun. Rica etseydin insanlara karışmazdın. Anime yabancıların deyip izlemeyin diyosun da, Sen sadece her şeyini Türkiye'den türklerin yaptığı şeyleri mi izliyorsun yapıyorsun vs vs.?
Anime de yabancı diğer oyunlarda yabancı. Yabancı oyun oynamakla da Yabancıların yaptığı şeyi yapıyorsun Anime izleyerekte yabancıların yaptığı şeyi yapıyosun. Sen bunu diyerek herkes Sadece Türklerin yaptıklarını izlesin, yapsın demiş oluyorsun.

Areilyn

-(˘▾˘-)
Ressam
En iyi cevaplar
0
Afedersin ama insanların hayatlarına karışma hakkını sana kim veriyor? Bu bir hobi. Bir insana "Sen şarkı dinleme" demek gibi bir şey bu. Bıktırdınız.