Troll açtığı nereden belli besbelli söylüyor.Arkadaş trollüğüne açmış herkes ciddiye mi aldı şimdi ?
Bkz: Tepki alan insanları kurtarma taktikleriArkadaş trollüğüne açmış herkes ciddiye mi aldı şimdi ?
Bu sarı bücür ne bekli10 ? Hayatımda ciddi konusunu görmedim onun ben ve etiketleri okumanı tavsiye ederim.Troll açtığı nereden belli besbelli söylüyor.
Yeni değilim merak etmeTroll açacaksan başka bir forumda açabilirdin.
Bu forum 803401840285348234098049056308962348052348056946... kez böyle konular görüp böyle kavgalar çıkardı sövülmesini isetmiyosan yapmayacaktın.
Yeni olmadığın belli zaten.Yeni değilim merak etme![]()
Düzgün cevap verilmesini istiyorsan trollüğüne açmasaydın.düzgün cevap veren yokki :/
Bunları söyleyen kişiler yüzünden gelişmiyor Türkiye.Türkiye gelişmiyor zaten düzgün cevap veren yokki :/
Türkiyi glişmiyi ki ztn bz ilrleymiyz habülü hübülü...Türkiye gelişmiyor zaten düzgün cevap veren yokki :/
Bende katılıyorum bu zevk meselesidir.Kimse aynı dondurmayı sevecek değil ? Mesela kimisinin çilekli dondurmaya alerjisi vardır onu hiç sevmez ancak diğer dondurmaları sever kimisi yaban mersinli dondurma sever.Bu konuyu açan arkadaş ve de destekleyenlere 1 şey daha diyeceğim.Siz hiç ilk okulda öğretmeninizden ''Zevkler , renkler ve tatlar tartışılmaz ! '' lafını işitmediniz mi ?Zevk meselesi bu karışamazsınız
@MhaWTHoR @HestiaKnife @zRedDragon @Uchiha_Madara @ZereftheBlackMage @Kovalski @CuddlyFellow @YohAsakura
Dondurmayı neden sevmiyom senceBende katılıyorum bu zevk meselesidir.Kimse aynı dondurmayı sevecek değil ? Mesela kimisinin çilekli dondurmaya alerjisi vardır onu hiç sevmez ancak diğer dondurmaları sever kimisi yaban mersinli dondurma sever.Bu konuyu açan arkadaş ve de destekleyenlere 1 şey daha diyeceğim.Siz hiç ilk okulda öğretmeninizden ''Zevkler , renkler ve tatlar tartışılmaz ! '' lafını işitmediniz mi ?
Bunlar hep anime izleye izleyeDondurmayı neden sevmiyom senceişte benim fesat aklımla düşün bi
![]()